Bretonul, tunsoarea anului 2018

Bretonul, tunsoarea anului 2018

Anul acesta va fi cel al variaţiilor bretonului - filat, asimetric, dezordonat sau unul clasic, drept! Important este ca părul să îţi menţină mişcarea natural şi un aspect sofisticat şi îngrijit!

După un an dominat de tunsori experimentale şi complicate, 2018 marchează o întoarcere la naturaleţe prin coafuri simple şi nuante mai discrete, dar nicidecum plictisitoare. Focusul se va muta pe luminozitate, contur şi tehnici de coafare care să pună în evidenţă mişcarea naturală a părului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ce tip de breton adoptăm în 2018?

Tunsorile iconice ale lui Jackie Kennedy sau Michelle Pfeiffer în “Scarface” şi-au făcut prezenţa mai întâi pe podiumuri în sezonul toamnă-iarnă 2017/2018. Iar bretonul va continua să domine, sunt de părere experţii!
“Tendinţa generală a anului este una de naturaleţe şi lejeritate, dublată de un vibe sofisticat şi cool. Tunsoare până la umăr face părul să arate sănătos şi îngrijit, dar este important ca bretonul să fie unul lejer şi versatil,” recomandă stilistul Londa Professional.

Cum ai grijă de bretonul tău pentru a arăta mereu impecabil?

Bretonul este un statement instant şi un nou mod a-ţi exprima stilul. Bretonul se potriveşte celor mai multe tipuri de faţă şi textură, ceea ce îl face o alegere atât de populară pentru 2018! Iată ce poti face pentru ca bretonul tău să arate mereu impecabil!

Descoperă bretonul, tunsoarea anului 2018 pe clickpentrufemei.ro

 

Ce breton să alegi în funcţie de forma feţei

Cum să-ţi aranjezi bretonul în sezonul rece

 

citeste totul despre: