Bloggeriţă moartă la doar 16 ani. Era unul dintre cei mai cunoscuţi influenceri digitali din Brazilia

Bloggeriţă moartă la doar 16
ani. Era unul dintre cei
mai cunoscuţi influenceri digitali din Brazilia

Kamylle Marinho FOTO revistaquem.globo.com

Kamylle Marinho, unul dintre cei mai cunoscuţi influenceri digitali din Brazilia, a murit vineri, după o luptă de doi ani cu cancerul. Bloggeriţa avea doar 16 ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Kamylle Marinho, o foarte cunoscută bloggeriţă din Brazilia, a murit după o luptă de 2 ani cu cancerul. Tânăra suferea de Sarcomul lui Ewing, o formă rară de tumoare osoasă maligă, descoperită în urmă cu 2 ani.

Adolescenta avea peste 230.000 de followes şi era extrem de apreciată pentru postările sale.

Deşi suferise în 2017 o intervenţie chirurgicală pentru eliminarea tumorii (mare de 17 cm şi cu o greutate de 900 grame), care atinsese vena cavă inferioară, esenţială pentru circulaţia sângelui în organism, în acelaşi an, a fost diagnosticată însă din nou cu cancer, dar de data aceasta tumora de 3 centimetri a fost localizată lângă rinichiul drept. Tânăra a reînceput chimioterapie la jumătatea anului 2018, dar în ultimele sale posture de anul trecut anunţa înrăutăţirea stării sale de sănătate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: