Bianca Brad a fost jefuită în parcarea unui supermarket - Revista presei mondene

Presa mondenă de astăzi scrie despre jefuirea Biancăi Brad, împlinirea a 60 de ani a actriţei Mary Elizabeth Spacek sau videoclipul lui Roxy. Printre alte subiecte, Ştefan Bănică a ajuns la spital, iar Paris Hilton a deschis deja cadourile de Crăciun.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bianca Brad a fost jefuită în parcarea unui supermarket din Băneasa. Bianca Brad a fost jefuită ziua în amiaza-mare în parcarea unui supermarket din Băneasa.Vedeta a rămas fără geanta în care avea toţi banii de cadouri şi actele. Bianca Brad a trăit clipe de coşmar, în urmă cu câteva zile, când a plecat să cumpere cadouri într-un supermarket din zona Băneasa. Vedeta a intrat la magazinul alimentar şi a luat câte ceva de mâncare, după care s-a dus să pună pungile în maşină, scrie Click.

Actriţa Mary Elizabeth Spacek împlineşte 60 de ani. Actriţa Mary Elizabeth Spacek, laureată a unui premiu Oscar pentru rolul din filmul "Coal miner's daughter", împlineşte vineri 60 de ani. Elizabeth Spacek s-a născut în Quitman, Texas la 25 decembrie 1949. A urmat liceul "Quitman High School", unde a fost aleasă regină a frumuseţii. După absolvire, începe o carieră artistică, cu ajutorul unui văr care lucra în industria divertismentului, potrivit Click.    

Roxy va avea un videoclip hot. Videoclipul lui Roxy filmat în regia lui Florin Botea, după piesa Mr Right compusă de Costi Ioniţă, este unul de imagine şi abundă în scene de senzualitate, anunţă Libertatea. Admiratorii frumoasei cântăreţe se vor delecta cu scenele foarte senzuale din clip, şi îl vor putea urmări pe posturile de specialitate de la jumatatea lui ianuarie.

Ştefan Bănică a ajuns la spital. Soţul Andreei Marin a făcut adevărate manevre, pentru a ajunge cât mai repede la Elias având în dreapta sa un bărbat cu părul alb, destul de palid. Ştefan Bănică şi-a dat programul peste cap în cursul zilei de miercuri, când a trebuit să meargă de urgenţă la spital. Deşi nu era el cel vizat pentru îngrijiri medicale, cântăreţul a făcut tot posibilul să-i fie de ajutor unui domn de vârsta a treia, căruia sănătatea i-a jucat feste, scrie Cancan.

Paris Hilton a deschis deja cadourile de Crăciun. Moştenitoarea imperiului Hilton, în vârstă de 28 de ani, nu a mai putut să aştepte până mâine şi a deschis cadoul de la prietenul ei, Doug Reinhardt. Vedeta a primit de la iubitul ei bijuterii cu diamante, lucru ce a făcut-o foarte fericită, notează Libertatea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările