Berea, secretul sănătăţii pielii şi părului

Berea, secretul sănătăţii pielii şi părului

Prin intermediul antioxidanţilor conţinuţi de bere, aceasta îţi protejează la nivel celular organismul, oferind un puternic efect antiageing.

Una dintre plăcerile bărbaţilor, berea combate probleme precum căderea părului, picioarele obosite, îmbătrânirea prematură a pielii

Ştiri pe aceeaşi temă

Bogată în fier şi vitamina B, atât timp cât este consumată cu moderaţie reprezintă un adevărat medicament pentru corpul uman.

Este benefică pentru a te proteja de apariţia bolilor de inimă, de pietrele la rinichi, susţine buna activitate musculară dar şi sistemul osos.

Are efect antiîmbătrânire

Cu timpul, procesul de îmbătrânire conduce la apoptoză şi moarte celulară, un proces normal care poate fi împiedicat sau agravat de anumiţi factori sau obiceiuri. Radicalii liberi sunt în topul factorilor nocivi pentru organismul uman. Astfel, prin intermediul antioxidanţilor conţinuţi de bere, aceasta îţi protejează la nivel celular organismul, oferind un puternic efect antiageing.

Adaug-o în apa de baie

Dacă vrei să experimentezi pe propria ta piele beneficiile aduse de bere, alege să o adaugi în apa de baie. După ce ai curăţat cada, răstoarnă o bere neagră în cadă şi dă drumul la apă. Acest remediu era folosit de femeile din Egipt pentru a se bucura de o piele fină şi hidratată. Astfel că au aparut tot felul de ritualuri care au la bază berea, de la masajul cu bere până la împachetările cu această licoare.

Uită de picioarele obosite

Stai mult în picioare, pe tocuri sau parcurgi distanţe mari zilnic, iar seara resimţi oboseala mai ales la nivelul picioarelor?  În cazul acesta amestecă o doză de bere cu o cană de lapte şi două linguri de miere.  La amestecul obţinut adaugă 6 căni de apă şi lasă picioarele să se relaxeze pentru 15 minute. Vei uita de durerile pricinuite de oboseală.

Află pe clicksanatate.ro cum să previi căderea părului cu bere!

Dansul îţi îmbunăţeşte imunitatea şi memoria

Îngrijeşte-ţi tenul cu iaurt şi lămâie!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările