Before&after: cum arată un apartament din Ozana în care totul a fost schimbat, de la şapă până la mobilier

Before&after: cum arată un apartament din Ozana în care totul a fost schimbat, de la şapă până la mobilier

În şase luni, un apartament cu trei camere din zona Ozana, Bucureşti, a trecut printr-un proces complex de renovare şi amenajare. Ca să devină un cămin adecvat pentru o familie cu copil, a fost nevoie de două echipe de muncitori şi multă răbdare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe lângă dormitorul vesel al fetiţei lor, proprietarii pasionaţi de vacanţe şi-au dorit să adauge în apartamentul de 67 de metri pătraţi mai multe spaţii de depozitare, o bucătărie spaţioasă şi un dormitor cu notă intimă şi romantică. Iar designerul Gabriela Rogojanu a ţinut cont de proiecţiile lor şi le-a propus un concept cozy, dar eficient. 
 
Apartamentul are living, bucătărie, două cămări, două dormitoare, un wc de serviciu, un hol şi o baie matrimonială. Una dintre cămări se afla în bucătărie, cu acces din hol. În procesul de amenajare, designerul de interior a luat decizia s-o demoleze, deoarece spaţiul interior era foarte mic din cauza pereţilor mai groşi care mâncau din volum. După demolare, echipa de muncitori a mărit bucătăria şi a făcut loc pentru frigider, iar uşa din hol a fost zidită şi acum sunt expuse acolo poze de familie şi lucrări de artă. 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările