Băuturi interzise după cină

Băuturi interzise după cină

Consumat seara, laptele de vacă poate duce la creşterea colesterolului rău.

Mănâncă sănătos, bea apă, practică sport – acesta ar trebui să fie motto-ul multor femei din întreaga lume. Băuturile sunt necesare pentru fiecare aliment pe care-l mănânci, deoarece este foarte important ca organismul să fie hidratat. Dar ştiai că există câteva băuturi care nu sunt recomandate spre consum după cină? Iată care şi de ce:

Ştiri pe aceeaşi temă

Cafeaua cu arome

 

Noi nu avem obiceiul de a bea cafea seara, dar cei care lucrează până târziu simt nevoia să bea o ceaşcă de cafea după-amiază. Nu se întâmplă nimic dacă nevoia apare ocazional. Problema apare când băutul cafelei după cină devine o obişnuinţă. Aromele adăugate în băutură conţin grăsimi şi zahăr, care nu sunt la fel de uşor de digerat ca alte produse.

Băuturile carbogazoase

 

Dacă vrei să te menţii în formă, ar trebui să eviţi să mai bei băuturi carbogazoase după ce ai mâncat cina. Studiile au arătat că băuturile carbogazoase conţin o cantitate mult prea mare de zaharuri, care cresc riscul de îmbolnăvire.

Află ce alte băuturi nu trebuie să consumi după cină pe clickpentrufemei.ro. 

 

3 băuturi care detoxifică ficatul şi te scapă de grăsimi!

Iată cât de mult îngraşă băuturile carbogazoase!

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: