Băutura care îţi curăţă colonul. Se prepară în doar 5 minute şi face adevărate minuni pentru organism

Băutura care îţi curăţă colonul. Se prepară în doar 5 minute şi face adevărate minuni pentru organism

Băutura care îţi curăţă colonul

Dacă suferi de această boală enervantă, trebuie să ai mare grijă la alimentaţia ta. Colonul iritabil este o tulburare care modifică dramatic mişcările intestinale. Unii oameni fac diaree, alţii constipaţie. Dar crampele şi durerile sunt insuportabile. Oamenii care suferă de această boală sunt extrem de nervoşi.

Detoxifierea colonului este posibilă cu ajutorul remediilor naturiste. Mierea este unul din alimente miraculoase, recomandate pentru o serie de tratamente. 
 
Mierea tratează gripa şi răceala, dar este benefică şi pentru curăţarea colonului de toxine. Mierea conţine proprietăţi antifungice, antiseptice, antivirale şi antibacteriene care protejează colonul de afecţiuni grave precum cancerul. 
 
Pentru prepararea acestei reţete tot ce trebuie să faci este să cureţi mărul şi să îl pui împreună cu celelalte ingrediente într-un blender. 
 
Sucul obţinut ajută la însănătoşirea inregului sistem imunitar nu doar a colonului. Această reţeta este recomandată a fi consumată de două ori pe săptămâna. 
 
Pentru detoxifierea colonului îţi propunem această reţeta sănătoasă.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: