Bătaie la bordul unui avion din cauza măştilor de protecţie. Doi dintre pasageri erau în stare de ebrietate

Bătaie la
bordul unui avion din cauza măştilor de protecţie. Doi dintre pasageri erau în
stare de ebrietate

Doi pasageri sub influenţa băuturilor alcoolice au provocat scandal la bordul unui avion KLM care se deplasa săptămâna trecută pe ruta Amsterdam – Ibiza. Se pare că cei doi pasageri s-au luat la bătaie după ce unul dintre ei a refuzat să poarte mască de protecţie. Imaginile au fost postate pe internet.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conflict la bordul unui avion KLM pe tema purtării măştii de protecţie. Un pasager în stare de ebrietate pare să fie sursa care a declanşat nemulţumire celor din jur. Acesta refuză să poarte mască, deşi este obligatoriu pentru zborurile KLM, potrivit at5.nl.

La bordul aeronavei erau prezenţi şi copii, pe înregistrare putându-se auzi ţipetele speriate ale acestora şi voci care atrag atenţia: „Sunt copii aici!“.

Un martor ocular relatează că pasagerul recalcitrant s-a ridicat şi a mers pe culoar chiar înainte de aterizare pentru a provoca alţi pasageri. „La final, pentru că nimeni nu a răspuns provocărilor sale, a început să lovească un bărbat“. Se pare că acesta s-a apărat, de aici izbucnind o bătaie în toată regula.

În imaginile surprinse se poate observa cum ceilalţi călători au intervenit pentru a aplana conflictul. În cele din urmă, cei doi au fost imobilizaţi la podea şi încătuşaţi.

Aceştia au fost arestaţi la sosirea pe insulă, purtătorul de cuvânt al KLM declarând că securitatea la bordul aeronavei nu a fost compromisă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările