Barbie şi Ken în carne şi oase, după 357 de operaţii estetice. Bărbatul îşi doreşte să ajungă 100% din „plastic” VIDEO

Barbie şi Ken în carne şi oase, după 357 de operaţii
estetice. Bărbatul îşi doreşte să ajungă 100% din „plastic” VIDEO

Barbie şi Ken în carne şi oase, după 357 de operaţii estetice. Foto mirror.co.uk

Doi tineri de 26 şi 35 de ani au cheltuit peste 500.000 de dolari pentru a arăta ca Barbie şi Ken. Aceştia şi-au făcut peste 357 de operaţii estetice şi nu au de gând să se oprească.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pixee Fox şi Justin Jedlica sunt doi tineri de 26 şi 35 de ani, care au în comun dragostea pentru operaţiile estetice. Cei doi nu sunt implicaţi într-o relaţie de dragoste, dar păstrează o strânsă prietenie, datorită pasiunii lor.

Tânăra, de 26 de ani, şi-a făcut până acum 17 operaţii estetice, printre care liposucţie şi îndepărtarea a şase coaste, toate în încercarea de a deveni o păpuţă Barbie în carne şi oase.

„Îndepărtarea costelor a fost un vis de-al meu”, a spus Fox.

Pe de altă parte, Justin Jedlica, în vârstă de 35 de ani, a avut mai mult de 340 de proceduri cosmetice, inclusiv cinci modificări ale nasului, implanturi în umeri, spate, obraji, bicepşi şi spate. Scopul lui este să devină papuşa Ken în viaţă şi să fie 100% din plastic.

Cei doi tineri s-au întâlnit anul trecut, în timpul unei emisiuni televizate, scrie huffingtonpost.com.

„El mi-a dat sfaturi chirurgicale, trecând prin aceleaşi experienţe ca şi mine. Deşi suntem adesea judecaţi pentru înfăţişarea noastră, ne înţelegem perfect. Oamenii ne-au asemănat cu Barbie si Ken  iar asta ne-a plăcut”, a spus Fox pentru Barcroft TV.

„Dragostea noastră este o dragoste de plastic”, a declarat tânăra.

Este puţin probabil ca această iubire din plastic să se transforme într-o poveste de dragoste adevărată, deşi Jedlica divortează în prezent de soţia lui, alături de care a trăit trei ani, şi admite că  este o provocare umplerea acestui gol.

„Nu sunt atât de mulţi oameni ca mine. Am tendinţa să caut o persoană frumoasă şi dulce, alături de care să am o viaţă frumoasă şi confortabilă”, a spus bărbatul.

Pe de altă parte, Fox spune ca nici ea, nici Jedlica nu sunt în căutarea dragostei, în acest moment.

„Pentru moment am renunţat amândoi la dragoste. Ne-am propus o nouă intervenţie chirurgicală şi nu ne vom opri până când nu ne vom atinge scopul cu privire la aspectul nostru de vis”, a spus tânăra.

Cei doi un cheltuit până acum aproximativ 500.000 $ (1.990.000lei ) pe diversele interventii chirurgicale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările