Bărbatul cu cele mai multe piercing-uri din lume, expulzat de autorităţile din Dubai şi acuzat că practică magia neagră

Bărbatul cu cele mai multe piercing-uri din lume, expulzat de autorităţile din Dubai şi acuzat că practică magia neagră

Rolf Buchholz FOTO pflichtlektuere.com

Germanul Rolf Buchholz, considerat a fi bărbatul cu cele mai multe piercing-uri din lume, a fost refuzat, duminică, de oficialii vamali din Dubai să intre în acest emirat, deoarece autorităţile au considerat că acesta prezintă „un risc de securitate”, relatează Russia Today.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul în vârstă de 53 de ani, care are nu mai puţin de 453 de piercing-uri pe întregul corp şi două coarne în frunte, a ajuns în Dubai cu o cursă din Istanbul, însă la scurt timp după ce a aterizat, deşi avea toate actele, autorităţile de aici i-au comunicat că nu are dreptul să intre în ţară.

„Oficialii vamali din aeroport au declarat că nu i s-a permis accesul din motive de securitate”, a precizat o sursă pentru ziarul local 7Days.

Rolf Buchholz urma să aibă în acea zi un spectacol la un club de noapte din Dubai. Potrivit unui purtător de cuvânt al hotelului unde trebuia să fie cazat bărbatul, conducerea a încercat să obţină permisiunea autorităţilor ca Rolf Buchholz să intre în ţară, însă în pofida insisţentelor, oficialii nu şi-au schimbat decizia.

După acest incident, bărbatul a notat pe contul său de Twitter că a aflat motivul pentru care autorităţile din Dubai nu i-au permis accesul: „Într-un final, am obţinut un răspuns în legătură cu motivul pentru care nu am putut să intru în Dubai, serviciile de imigrare crezând că mă ocup cu magia neagră”.

În anul 2012, Rolf Buchholz, inginer de profesie, a fost înscris în Cartea Recordurilor drept omul cu cele mai multe piercing-uri din lume.

Sistemul de acces în aeroporturile din Emiratele Arabe Unite este recunoscut drept unul dintre cele mai stricte din lume. În trecut, o persoană a fost reţinută pentru trafic de opiu după ce ofiţerii vamali au descoperit câteva coji de seminţe de mac pe hainele lui. De asemenea, unui alt bărbat i s-a refuzat accesul în Emiratele Arabe Unite deoarece o foaie de canabis, mai uşoară decât un bob de zahăr, a fost descoperită în pantoful pasagerului.

Deşi Emiratele Arabe Unite sunt considerate mult mai tolerante faţă de alte state din Orientul Mijlociu, ele păstrează încă un anumit conservatorism, datorat în mare parte credinţei islamice.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: