„Bărbaţii preferă un penis mic decât să chelească“, arată un studiu al industriei produselor de îngrijire masculine

„Bărbaţii preferă un penis mic decât să chelească“, arată un studiu al industriei produselor de îngrijire masculine

Bărbaţii sunt mai speriaţi de chelie decât de un penis mic, conform unui studiu

Potrivit unei cercetări realizate de reprezentanţi ai industriei produselor de îngriire masculine, bărbaţii consideră mai importantă podoaba capilară decât mărimea penisului.

Spencer Stevenson, un britanic în vârstă de 44 de ani, care a început să-şi piardă podoaba capilară la vârsta de 21 de ani, a făcut un studiu în contextul în care urmează să lanseze produse împotriva căderii părului şi s-a dovedit, printre altele, că bărbaţii preferă mai degrabă un penis mic decât să chelească.
 
Potrivit studiului, „cei mai mulţi bărbaţi au spus că ar prefera să aibă un penis mic decât să aibă chelie. Ei spun că pierderea podoabei capilare îi face să se simtă mai puţin masculini, mai puţin atractivi şi mai puţin puternici“. 
 
Rezultatul a fost publicat de The Guardian într-un articol în care se vorbeşte despre cum o industrie construită pe frică, vanitate şi vulnerabilitatea masculină nerostită suferă o transformare.
 
În stoparea căderii părului, care aduce o stare bună de sănătate a părului, dar şi creşterea stării de bine a bărbaţilor în general, tratamentele reprezintă produse aspiraţionale pentru milenialii care sunt pregătiţi să vorbească despre problemele lor.
 
Spencer Stevenson sprijină de 15 ani schimbarea mentalităţii în privinţa bărbaţilor care se confruntă cu aceeaşi problemă ca şi el, iar iniţiativa lui a înfluenţat una dintre cele mai mari companii din SUA. Acesta a povestit că pierderea podoabei capilare l-a afectat foarte mult la nivel emoţional şi astfel s-a hotărât să ajute bărbaţii care trec printr-o astfel de experienţă.
 
Conform reprezentanţilor companiei de produse de îngrijire pentru bărbaţi, iniţiativa de a se lansa pe piaţa britanică a avut foarte mult succes, iar medicamentele împotriva căderii părului sunt vândute ca prescripţie lunară la preţul de 30 de lire. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările