Bărbaţi obligaţi să poarte „sâni simulaţi”: motivul pentru care directorul unei companii a decis că angajaţii trebuie să înţeleagă mai bine femeile VIDEO

Bărbaţi obligaţi să poarte „sâni simulaţi”: motivul pentru care directorul unei companii a decis că angajaţii trebuie să înţeleagă mai bine femeile VIDEO

Deloc surprinzător, angajaţii nevoiţi să stea ore în şir cu greutăţile atârnate de gât au început să se plângă de dureri de spate şi de umeri. FOTO Daily Mirror

Directorul filialei din Belgia a companiei producătoare de lenjerie intimă pentru femei Prima Donna, Ignace Van Doorselaere, şi-a pus angajaţii bărbaţi să poarte timp de o zi un sutien cu greutăţi echivalente cupei E.

Ştiri pe aceeaşi temă

Directorul general Ignace Van Doorselaere este convins că bărbaţii nu au cum să creeze produse de calitate, confortabile şi practice, dacă nu ştiu exact care sunt nevoile clientelor. 

Sânii mari, care au nevoie de sutiene cu cupă E, cântăresc, în medie, între un kilogram şi 1,5 kilograme fiecare, iar angajaţii au primit un suport cu greutăţi la fel de grele.

„Faci lenjerie intimă pentru femei care au bustul extrem de mare, dar nu ai idee ce înseamnă asta. Cred că nu există decât o cale să realizezi cum se simte când trebuie să porţi sutien cu cupă E, şi asta înseamnă să ai şi tu sâni la fel de grei”, a explicat directorul companiei, citat de publicaţia „Daily Mirror”.


Directorul general Ignace Van Doorselaere este convins că bărbaţii nu au cum să creeze produse de calitate, confortabile şi practice, dacă nu ştiu exact care sunt nevoile clientelor. FOTO Daily Mirror

Deloc surprinzător, angajaţii nevoiţi să stea ore în şir cu greutăţile atârnate de gât au început să se plângă de dureri de spate şi de umeri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările