Aventura amuzantă a unui câine care s-a predat la Poliţie. Ce „infracţiune“ a comis

Aventura amuzantă a unui câine care s-a predat la Poliţie. Ce „infracţiune“ a comis

Chico s-a prezentat la secţia de Poliţie din apropierea casei

Departamentul de Poliţie din oraşul Odessa, statul american Texas, a avut parte de un vizitator neaşteptat în toiul nopţii, dar extrem de prietenos: un câine, a cărui intenţie pare să fi fost raportarea unui incident - propria dispariţie.

„Am fost cu toţii încântaţi să-l avem în clădire. Aveam o minge de tenis pe care i-am aruncat-o. Toţi l-au îndrăgit“, a declarat sergentul Rusty Martin, care s-a numărat printre ofiţerii care „au preluat cazul“. 
 
Câinele avea zgardă la gât, dar pierduse medalionul pe care erau trecute datele de contact ale proprietarului. Aşa că ofiţerii au chemat pe cineva de la Agenţia pentru Controlul Animalelor pentru a verifica dacă patrupedul are microcip. Înainte de a ajunge un reprezentant, însă, câinele, a decis că este momentul să se întoarcă la familia lui. 
 
„A plecat la fel de repede pe cum a venit“, a scris Martin în postarea de pe Facebook la care a ataşat fotografia câinelui. A doua zi dimineaţă, proprietarul câinelui a văzut postarea şi a anunţat că Chico, un metiş de ciobănesc german cu husky, s-a întors la locuinţa sa, aflată la un kilometru jumătate de staţia de Poliţie.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: