Atrage energia pozitivă în casă prin Feng Shui

Atrage energia pozitivă în casă prin Feng Shui

Atrage energia pozitivă în casă prin Feng Shui

Uneori, casa în care locuim este învăluită de o energie negativă care are efecte asupra noastră, însă putem să o schimbăm prin reguli Feng Shui. Potrivit filozofiei chinezeşti, există trei forţe majore care influenţează viaţa noastră, feng shui sau spaţiul nostru, fiind una dintre ele, explică Priya Sher, maestru Feng Shui pentru armonie.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Feng Shui este despre călăuzirea, echilibrarea şi optimizarea energiei într-un spaţiu pentru a obţine cel mai mare beneficiu pentru cei care trăiesc în ea", spune Priya Sher. De aceea, iată 5 modalităţi de a utiliza principiile Feng Shui  în casă pentru a atrage energia pozitivă:
 

Atrage energia pozitivă în casă prin Feng Shui

 

Începe cu uşa

 
În primul rând, asigură-te că nu are nicio problemă - nu se aud sunete când o închizi şi o deschizi, este vopsită în totalitate. „O uşă stricată poate afecta armonia din casă”, spune maestrul Priya Sher. Apoi, pune la intrare un covor şi câte o plantă de o parte şi de alta a uşii pentru a ”invita” energia pozitivă. Ai grijă ca plantele să fie veşnic verzi şi udate. 
 

Ia în considerare intrarea

 
Da, chiar dacă holul este foarte mic. Îndepărtează lucrurile care îţi sunt inutile şi lasă-le pe cele care îţi sunt necesare cu adevărat. De asemenea, este important ca pe dulapul de încălţăminte „să fie întotdeauna un odorizant de cameră/o lumânare cu aromă lemnoasă, ceea ce face ca energie să se înalţe şi să ajungă în toată casa”, mai notează maestrul Priya Sher. 
 

Acordă mai multă atenţie living-ului

 
Camera de zi trebuie să fie mereu curată şi ordonată, astfel încât energia să poată pătrunde în toate colţurile. Plasarea unei veioze şi a lumânărilor pe o diagonală de la intrarea în casă poate activa vibraţia pozitivă, în timp ce plasarea unei fotografii de familie în colţul de vest al camerei va susţine unitatea familiei.  
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: