Aşa aplici machiajul ca o profesionistă

Aşa aplici machiajul ca o profesionistă

Dacă vrei o acoperire mai uşoară, alege o cremă cu pigment în locul fondului de ten.

Make-up artiştii deţin o serie de secrete, însă ţi le dezvăluim şi ţie ca în scurt timp să poţi deveni o maestră în aplicarea machiajului ca la carte.

Ştiri pe aceeaşi temă

În fiecare zi apar produse noi pe piaţă, încât este de-a dreptul copleşitor. Cu toate că ai vrea să le încerci din curiozitate, nu toate ţi-ar s-ar potrivi. Ce ţi-ar fi cu adevărat de folos ar fi să le alegi pe care te vor ajuta să arăţi foarte bine şi care sunt create special pentru tipul tău de ten. Desigur, nu este suficient să ai produse bune dacă nu ştii să le aplici corect, aşa că fii atentă la paşii recomandaţi de cei mai buni make-up artişti la ora actuală.

1. Cremă hidratantă

Ideal ar fi să alegi o cremă care să conţină şi factor de protecţie, dar dacă nu are, poţi aplica tu înainte o cremă care să îţi protejeze pielea de razele soarelui. Un produs hidratant destinat zonei ochilor va face minuni, pentru că zona ochilor este cea mai delicată şi are nevoie de o îngrijire mai atentă.

Aplică correct: Nu o aplica direct pe faţă. Încalzeşte-o întâi în palme şi apoi preseaz-o uşor pe piele. Realizează un masaj al feţei timp de 30 de secunde, care va face limfa să circule, adică te va ajuta să elimini toxinele şi să menţii musculatura feţei. Nu uita de gât şi nici de urechi.

2. Primer

Primer-ul este cel care fixează machiajul cu succes. Netezeşte ridurile şi creşte rezinstenţa fondului de ten. Chiar dacă să zicem că nu foloseşti fond de ten, poţi să te dai măcar cu primer pentru că va face pielea să pară mai sănătoasă. Un produs fluid, cu pigment, cum ar fi BB cream sau CC cream îţi va colora frumos faţa, însă nu va mai avea efectul acela de mască, vizibil în special la lumina naturală.

Aplică corect: Aplică atât pe faţă cât şi pe gât o cantitate de produs cât un bob de mazare.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: