Apa care te ajută să dormi, produsul lansat de filiala Coca-Cola din Japonia, afacerea condusă de un timişorean VIDEO

Apa care te ajută să dormi, produsul lansat de filiala Coca-Cola din Japonia, afacerea condusă de un timişorean VIDEO

Noua băutură este îmbogăţită cu un aminoacid numit L-teanină, care să găseşte de obicei în ceaiul verde, cu efect relaxant.Captură

Coca-Cola Japonia, filială condusă de timişoreanul Călin Drăgan, a lansat pe piaţa niponă o băutură numită „Glaceau Sleep Water” sau ”apa care te adoarme”, după cum a fost prezentată în presa locală. Produsul conţine un ingredient care scade nivelul de stres şi relaxează.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noua băutură este îmbogăţită cu un aminoacid numit L-teanină, care să găseşte de obicei în ceaiul verde, cu efect relaxant. Teoretic, băutura respectivă ar trebui să inducă o stare de calm persoanelor care au un somn agitat, reducând nivelul anixietăţii.

Reprezentanţii companiei au declarat că spre deosebire de celelalte produse comercializate, care conţin cofeină şi sunt energizante, apa pentru somn a fost gândită astfel încât să poată fi consumată înainte de a merge la culcare. Aceştia recomandă să fie consumată cât mai aproape de ora de culcare, eventual după duşul de seară.

Pentru ca efectul relaxant să fie maxim, apa care te adoarme ar trebui să fie combinată cu aromaterapie şi cu muzică liniştită, ambientală, conform rocketnews24.com.

Conform publicaţiei Business Magazin, timişoreanul Călin Drăgan a fost numit în urmă cu aproape trei ani representative director, president şi CEO al Coca-Cola East Japan (CCEJ), companie formată după unirea a patru îmbuteliatori din partea de est a Japoniei: Coca-Cola Central Japan, Mikuni Coca-Cola Bottling, Tokyo Coca-Cola Bottling şi Tone Coca-Cola Bottling. 

Compania este în acest moment cel mai mare îmbuteliator din Japonia şi al cincilea la nivel mondial, în funcţie de venituri. Previziunile pentru 2014 anunţau o cifră de afaceri de aproape 4 miliarde de euro. Înainte să ajungă manager în Ţara Soarelui-Răsare, Drăgan a deţinut funcţia de director general al Coca-Cola HBC România. 

Călin Drăgan a fost numit în urmă cu aproape trei ani representative director, president şi CEO al Coca-Cola East Japan (CCEJ) FOTO timisoaraonline.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: