Angajaţii McDonald's au dezvăluit care este produsul pe care nu ar trebui să-l comandaţi niciodată

Angajaţii McDonald's au dezvăluit care este produsul pe care nu ar trebui să-l comandaţi niciodată

Angajaţi de la McDonald's au dezvăluit care este produsul din meniu pe care nu trebuie să-l comandaţi niciodată şi care este motivul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-o discuţie pe platforma Reddit, în care angajaţii din restaurante au fost rugaţi să dezvăluie preparatul pe care clienţii nu ar trebui să-l comande niciodată, cei de la McDonalds au căzut de acord că burgerul cu peşte, Filet-O-Fish, este cea mai proastă alegere, scrie The Independent. Motivul este simplu: peştele nu este niciodată proaspăt preparat.

Totuşi, în cazul în care nu vă puteţi abţine, angajaţii spun că există o manieră simplă în care vă puteţi asigura că preparatul este proaspăt.„La McDonalds trebuie doar să spuneţi că doriţi un filet de peşte gătit la comandă“, a dezvăluit un angajat al lanţului de fast-food, precizând că durează doar cinci minute şi este o variantă mult mai bună în comparaţie cu cel care stă de câteva ore bune în cabina încălzită.

După ce un internaut a pus la îndoială că angajaţii McDonalds ar face un preparat la comanda specifică a clientului, un membru al personalului a precizat că sunt obligaţi să o facă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: