Angajaţii unei companii chineze, obligaţi de şef să meargă în genunchi pe şosea. Care este motivul VIDEO

Angajaţii unei companii chineze, obligaţi de şef să meargă în genunchi pe şosea. Care este motivul VIDEO

FOTO India Today

Angajaţii unei companii din China au fost obligaţi de angajatorul lor să meargă pe stradă în genunchi, drept pedeapsă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Imaginile cu angajaţii unei companii din China care merg în genunchi pe o şosea aglomerată, conduşi de un bărbat care ţine în mână un steag, au devenit virale pe reţelele de socializare. 

Se pare că angajaţii au primit o asemenea pedeapsă pentru că şeful lor nu a fost mulţumit de rezultatele muncii lor, în urma bilanţului făcut la sfârşit de an.  
 
Chinul angajaţilor a luat sfârşit în momentul în care un poliţist a văzut întregul incident şi a intervenit, scrie India Today. 
 
Potrivit presei internaţionale, activitatea companiei a fost temporar suspendată în urma incidentului. După ce filmuleţul a fost postat pe reţelele de socializare, reacţiile negative nu au întârziat să apară. 
Astfel, cei care au vizionat filmuleţul au criticat dur conducerea companiei pentru taratamentul umilitor aplicat angajaţilor ei. 
 
„Sper ca aceste companii care şterg pe jos cu demnitatea muncitorilor vor fi închise“, a scris o persoană.
 
„Cum pot accepta să-şi vândă demnitatea pe bani?“, a scris o altă persoană, care a criticat şi atitudinea angajaţilor. 
 
Nu este prima dată când un astfel de incident are loc în China. În 2017, un filmuleţ în care mai mulţi muncitori erau pălmuiţi pentru calitatea muncii lor a stârnit revoltă pe internet.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările