A murit profesoara cunoscută în toată lumea pentru că s-a căsătorit cu elevul pe care l-a violat când acesta avea 13 ani

A
murit profesoara cunoscută în toată lumea pentru că s-a căsătorit cu elevul pe
care l-a violat când acesta avea 13 ani

Mary Kay Letourneau, alături de Vili Fualaau şi cele două fiice ale lor FOTO DailyMail

O profesoară americană cunoscută pentru relaţia sa cu un tânăr pe care îl violase pe vremea când îi era elev, a murit, luni, de cancer, la vârsta de 58 de ani.

Mary Kay Letourneau a ţinut prima pagină a ziarelor din întreaga lume în anul 1996, după ce s-a descoperit că a avut o relaţie sexuală cu unul dintre elevii săi de 13 ani, Vili Fualaau, notează Daily Mail.

Letourneau avea 34 de ani, era căsătorită, avea patru copii şi preda la Buriens Shorewood Elementary School, Washington.

În urma unei înţelegeri între partea acuzată şi acuzatori, femeia a fost condamnată la 3 luni de închisoare şi a primit interdicţia de a se mai apropia de băiat.

Însă, în timp ce aştepta verdictul, Mary Kay a dat naştere unei fetiţe, care a fost concepută cu elevul ei de clasa a VI-a, Vili Fualaau. La scurt timp după eliberarea din închisoare, femeia a fost prinsă din nou făcând sex cu Fualaau. Instanţa a condamnat-o la 7 ani şi jumătate de închisoare, întrega pedeapsă iniţială. În 1998 a născut al doilea copil al lui Vili Fualaau, în detenţie.

Însă, opt luni mai târziu a dat naştere unei alte fetiţe, al cărei tată era tot elevul ei.

Cei doi s-au căsătorit ulterior în 2005 după ce Mary Kay a fost eliberată din închisoare. Ceremonia a avut loc în oraşul Woodinville, statul Washington, şi a fost transmisă de Entertainment Tonight. El avea 21 de ani, ea – 46.

Avocatul lui Letourneau, David Gehrke, a anunţat că fosta profesoara era bolnavă de şase luni şi a murit în locuinţa ei, înconjurată de copii şi Vili Fualaau. Cei doi divorţaseră în 2017, după 12 ani de căsnicie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: