Alimentele la care să renunţi chiar de azi

Alimentele la care să renunţi chiar de azi

Zahărul provoacă dependenţă şi duce la dezvoltarea mai multor probleme de sănătate.

Astăzi avem o gamă variată de produse la care nu putem să renunţăm de pe o zi pe alta. Chiar dacă arată foarte bine şi nu poţi să spui ”nu” atunci când sunt la îndemână ta, există câteva alimente la care trebuie să renunţi dacă vrei să te menţii sănătoasă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Carbohidraţii

Alimentele care sunt o sursă de carbohidraţi, cum sunt pastele, pâinea, bomboanele şi prăjiturile, ar trebui evitate sau consumul lor să fie limitat, pentru că determină îngrăşarea dar şi alte probleme de sănătate.

Mâncarea procesată

Evită mâncarea procesată deoarece este nesănătoasă. Pe lângă excesul de grăsimi, ele au un conţinut ridicat de sodiu, iar nivelul de proteine şi alte substanţe nutritive este foarte mic.

Carnea roşie

Deşi este o sursă importantă de proteine, carnea roşie care este consumată în mod regulat provoacă, de asemenea, şi o creştere a riscului de declanşare a diabetului şi problemelor cardiovasculare la adulţi, dar şi a cancerului.

Află la ce alimente trebuie să renunţi în 2017 pe clickpentrufemei.ro.

Dieta TLC îţi schimbă viaţa. Iată cum!
Efectele nocive ale alimentelor procesate

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările