VIDEO. Ce i-au pregătit astrele preşedintelui Klaus Iohannis în 2015

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astrologul Mihaela Bucovală a venit astăzi în studioul Adevărul Live pentru a-i face profilul astrologic preşedintelui Klaus Iohannis, dar şi Primei Doamne, Carmen Iohannis. Nu în ultimul rând, specialistul în astrologie a făcut o trecere în revistă a principalele evenimente care se întrevăd în 2015 pentru România, dar şi la nivel global.

Născut la 13 iunie 1959, preşedintele Klaus Iohannis este în zodia Gemeni, în timp ce soţia sa, Carmen Iohannis, născută la 2 noiembrie 1960, se află sub semnul Scorpionului. 

Astrologul Mihaela Bucovală a fost prezentă în studioul Adevărul Live şi a dezvăluit ce le rezervă astrele anul acesta atât Preşedintelui, cât şi Primei Doamne. Bineînţeles, cu această ocazie am aflat şi dacă noul an va fi unul mai bun decât cel care a trecut, din punct de vedere astrologic.  

Extrem de mulţi români cred că horoscopul este o modalitate eficientă de a anticipa evenimentele, mai exact un român din trei, după cum a indicat sondajul "Românii şi superstiţiile lor", realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES) la sfârşitul anului trecut. 

În primul rând, când se analizează o hartă astrologică, se ţine cont de Soare, care influenţează personalitatea nativului. Ascendentul, „masca” pe care o purtăm, influenţează foarte tare comportamentul şi modul în care suntem percepuţi, dar şi felul în care interacţionăm cu cei din jur. Luna este şi ea foarte importantă, fiind rezervorul emoţiilor noastre, iar planetele sunt, de-asemenea, foarte importante. Marte, de exemplu, este planeta agresivităţii, guvernând războiul, dar arată şi curajul şi dorinţa de afirmare. Venus arată sistemul de valori, având deaface şi cu bogăţia şi simţul estetic. Jupiter este planeta lui Dumnezeu şi influenţează  spiritualitatea

Saturn era considerată diabolică în vremurile de demult, dar ea, de fapt, este Marele Învăţător, pe când Uranus, Pluto şi Neptun sunt planete generaţionale, pentru că se mişcă foarte greu. Toate planetele au o parte negativă, alta pozitivă, depinde doar cum o folosesc nativii, potrivit specialistei în astrologie Mihaela Bucovală.

Ce îl aşteaptă pe Klaus Iohannis în 2015?

Klaus Iohannis este născut pe 13 iunie 1959. În anul naşterii sale, Soarele, care reprezintă personalitatea şi dualitatea acestuia, se află în Gemeni. Cei născuţi sub semnul Gemenilor sunt împărţiţi de astrologi, ca fire, în două categorii. Pe de-o parte avem Gemenii care dau dovadă de o anumită frivolitate intelectuală, care iau viaţa mai uşor, care nu se agită foarte tare, iar pe de altă parte avem categoria Gemenilor foarte aşezaţi, buni ascultători, care trec prin filtrul gândirii orice informaţie, sunt oameni culţi, cu o mare sete de cunoaştere şi foarte cumpătaţi când emit judecăţi de valoare. 

„Klaus Iohannis se încadrează, cu siguranţă, în cea de-a doua categorie. Personalitatea dânsului are o coloratură de Vărsător, care îl face un vizionar. Vărsătorii cred cu tărie în lucruri noi şi în schimbări. Latura de Vărsător din personalitatea de gemeni îi dă un spirit umanitar preşedintelui, determinându-l să se gândească la binele comun”, afirmă Mihaela Bucovală.

Pe de altă parte, Gemenii sunt un semn dual şi de multe ori îşi ascund trăirile. 

„Avem o poziţie stresantă între Mercur şi Saturn. Mercur, planeta de comunicare, nu se simte bine în semnul Racului. Capacitatea de comunicare nu este extrem de volubilă. Saturn îi înhibă comunicarea. Cu toţii am văzut în zilele de campanie că a fost extrem de prudent şi a vorbit extrem de puţin. Mulţi au zis că este expresia genei sale de ardelean molcom, liniştit, dar această opoziţie cu Saturn, care aduce o anume asiguranţă, cred că arată că dumnealui a fost foarte atent la ce a spus din dorinţa de a nu părea neştiutor. Acest aspect va fi lucrat cu ajutorul consilierilor, fiind un aspect foarte important”, a mai spus astrologul, precizând că Preşedintele Klaus Iohannis este un elev foarte silitor si ascultător care ia în seama sfaturile profesioniştilor. 

Preşedintele României îl are pe Marte în Leu, ceea ce înseamnă că a fost destinat unei funcţii importante. 

„Un lucru foarte interesant este Nodul Nord la Lunii. La naşterea fiecăruia se calculează Nodul Nord şi Nodul Sud, care reprezintă o axă. Acestea dau informaţii despre karma trecută şi viitoare. Nodul Sud arată cu ce vii din trecut, iar Nodul Nord arată ce faci în această viaţă. Klaus Iohannis are Nodul Nord în semnul Balanţei, care este semnul justiţiei şi al diplomaţiei. Nodul Sud este în Berbec, ceea ce înseamnă că în vieţile trecute a fost strict interesat de propria persoană, cu o doză de agresivitate. De data aceasta, probabil şi-a propus să şteargă nişte datorii karmice”, a precizat Mihaela Bucovală. Specialistul consideră că deşi Klaus Iohannis era predestinat să ajungă într-o funcţie importantă, saltul rapid de la statutul de primar la cel de Preşedinte l-a surprins şi pe el. 

Prima Doamnă, Carmen Iohannis, născută pe 2 noiembrie 1960, este născută sub semnul Scorpionului. Doamna Iohannis face parte de categoria persoanelor care, indiferent de greutăţi, se va ridica din propria cenuşă, precum pasărea Phoenix. Foarte interesant este faptul că în anul naşterii acesteia planeta Neptun, care sugerează escapism, se află foarte aproape de Soare. În cazul Primei Doamne, acest lucru sugerează că are o înclinaţie puternică spre artă, spre cultură. Planeta Venus, planeta iubirii şi însemnul Săgetătorului, şi asteroitul Juno, tot al Vărsătorului, arată că persoana în cauză se va îndrăgosti nebuneşte şi se va căsători cu o persoană de altă etnie. Un Venus în Săgetător, semnul străinătăţii, arată că lui Carmen Iohannis îi plac foarte mult călătoriile, mişcarea fizică şi timpul petrecut în natură. 

„Doamna Iohannis este elementul de stabilitate şi vocea raţiunii, care îşi ajută soţul să vadă realitatea”

Doamna Iohannis este o prezenţă discretă, elegantă, care pune foarte mare preţ pe viaţa privată. Scorpionii îşi apără cu străşnicie viaţa intimă. 

În cazul dânsei, scopul acestei reîncarnări, Nodul Nord, se află în semnul Fecioarei. Acest lucru înseamnă că doamna Iohannis este foarte dedicată, mânată de un simţ al datoriei. Îi place munca şi îşi va dedica o mare parte din timp, cu plăcere, activităţilor caritabile şi sociale, crede Mihaela Bucovală.

Ce se va întâmpla în România în 2015?

În cercurile astrologilor români există mai multe controverse, iar cea care nu se va stinge niciodată este legată de momentul naşterii statului naţional România. Potrivit uneia dintre ele, data naşterii statului unitar este 24 ianuarie 1859, când a fost ales Alexandru Ioan Cuza, pe când alta susţine că data naşterii României este 1 decembrie 1918.

Blestemul României: să fie furată

Analizând prima teorie, România are Soarele în Vărsător, un semn plin de umanitate, dar foarte idealist, fără nicio doză de pragmatist. Noi avem o ţară foarte bogată, dar liniile arată că „blestemul” României este să fie furată. Anul 2015 va fi un an liniştit, dar în perioada15 iunie – 12 septembrie vom vedea o mare prudenţă în afaceri, din cauza influenţelor externe. 

„O să vedem nişte schimbări importante în sistemul de sănătate şi o scădere a şomajului. Imaginea României în lume se va îmbunătăţi, atat în faţa partenerilor noştri, cât şi cu vecinii”, a conchis astrologul.

Citeşte şi:

6 albe, 6 negre: Cele mai rele femei după zodie

Previziuni 2015: „Perioade dificile pentru toate clasele sociale se vor evidenţia în lunile ianuarie, februarie şi mai“

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite