Adevărul Live: Cauzele care duc la căderea părului şi cum poate fi stopată această problemă

Cauzele care duc la căderea părului şi cum poate fi stopată această problemă

Alopecia, o afecţiune dermatologică inflamatorie care duce la pierderea părului, poate fi tratată cu ajutorul propriului sânge. Care sunt cele mai întâlnite cauze care duc la căderea părului ne spune Dr. Ana-Maria Oproiu, medic Chirurgie Plastică.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul Live

 

Rărirea sau căderea părului reprezintă o problemă de sănatate tot mai întalnită în ultima vreme. Atât bărbaţii, cât şi femeile se plâng de faptul că se confruntă cu această problemă, fapt care poate duce la o gravă scădere a încrederii în sine. Dincolo de aspect, cauzele care duc la căderea părului sunt extrem de importante.

Plasmoliftingul este o procedura noninvazivă, de ultimă generaţie şi constă în recoltarea de sânge prin metoda clasică (intravenoasă), centrifugarea lui timp de 5 minute şi injectarea în zona afectată a plasmei rezultate (lichidul de culoare galbenă) ce conţine de patru ori mai mulţi factori de creştere decât volumul total.

Principiul pe care se bazează este propria capacitate a organismului de regenerare. Fiind un proces 100% natural, nu există risc de infecţii, de respingere sau alergii, injectarea se face ambulatoriu iar pacientul îşi poate relua activităţile de zi cu zi, imediat după intervenţie. Acele sunt extrem de fine, injectarea nu este dureroasă, dar pentru cei mai sensibili dintre pacienţi se foloseşte anestezia locală.

 

citeste totul despre: