Adevărul Live. La 17 ani luptă pentru viitorul generaţiei sale: speră să-i convingă pe tineri să nu plece din ţară

La 17 ani luptă pentru viitorul generaţiei sale: speră să-i convingă pe tineri să nu plece din ţară 

Robert Nastasă a găsit răspunsul la întrebarea „De ce să rămâi în România?“. Alături de alţi doi prieteni, acesta a înfiinţat o asociaţie dedicată dezvoltării tinerilor. Acesta vorbeşte despre viitorul lui şi al României la Adevărul Live.

Ştiri pe aceeaşi temă

Având drept scop învăţarea tinerilor lucruri noi şi aprofundarea domeniile lor de interes, Robert Nastasă a început diferite campanii de voluntariat încă de la 15 ani. În cadrul evenimentelor organizate sub egida „Bucureştiul Tinerilor”, a creat un spaţiu deschis tuturor celor care vor să contribuie, într-un fel sau altul, la dezvoltarea tinerilor prin evenimente la care ei să poată experimenta diferite lucruri.

„Primul proiect a fost despre şi pentru liceeni, un program de pregătire de 3 luni pentru un grup de 50 de liceeni în tot ceea ce înseamnă public speaking. Scopul era ca din ce 50, o parte să reuşească să predea mai departe, tot gratuit, altor liceeni într-un cadru organizat“, spune Robert Nastasă.

Astăzi, Robert Nastasă vine la Adevărul Live pentru a vorbi despre viitorul asociaţiei din care face parte şi ce speră să aducă bun în viaţa tinerilor care participă la evenimentele pe care le organizează. Rămâneţi pe adevarul.ro pentru cele mai importante declaraţii.

citeste totul despre: