Adevărul Live: Andreea Raicu vorbeşte despre metodele prin care are grijă de corp, minte şi suflet

Andreea Raicu vorbeşte despre metodele prin care are grijă de corp, minte şi suflet

Andreea Raicu vine la Adevărul Live pentru a povesti ce a învăţat în lungul proces de 20 de ani în care a reuşit să se cunoască şi să se accepte. De la ora 15.00 aflăm care sunt metodele pe care le foloseşte pentru a-şi îngriji corpul, mintea şi sufletul.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul Live

 

Andreea Raicu a lansat de curând cartea „Descoperă-te“, jurnal în care a strâns toate lucrurile învăţate în ceI peste 20 de ani de căutare a iubirii şi acceptării de sine.

„Mesajul «Descopera-te» este unul simplu de enunţat, însă de multe ori dificil de atins. Împlinirea nu stă în relaţia cu cântarul, frumuseţea autentică nu îşi dă întalnire cu bisturiul, iar micile lucruri pe care oamenii le consideră defecte fizice au mai mult farmec decât perfectiunea construită ca un castel din farduri, fond de ten şi pudră. Andreea Raicu a dat lupta încrancenată pentru imaginea fără cusur de pe ecrane şi din revistele glossy pe bucuria nepreţuită de a fi ea însăşi, în echilibru cu propriul corp şi spirit“, stă scris în cartea Andreei.
„E important să învăţăm să ne găsim liniştea interioară, să ne oprim şi să vedem ce este înăuntrul nostru, să ne întrebăm ce ne place, ce ne dorim, ce ne face fericiţi”, spune Andreea Raicu.

Astăzi, de la ora 15.00, aflăm de la Andreea Raicu ce a determinat-o să lanseze o carte şi care este procesul care a ajutat-o să se descopere pentru a se simţi cu adevărat fericită.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările