Adevărul Live : Marius Manole, despre manipularea politică, referendum şi campania „jegoasă“ a BOR

Marius Manole, despre manipularea politică, referendum şi campania „jegoasă“ a BOR

Marius Manole vorbeşte despre corupţie, manipularea din politică, referendumul pentru familia tradiţională şi consecinţele implicării sale în campania USR „Fără penali în funcţii publice“ într-un interviu marca „Pastila de motivaţie“, astăzi, de la ora 12.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

URMĂREŞTE interviul pe adevărul.ro

 

Cunoscut pentru lupta sa împotriva nedreptaţii, a politicienilor corupţi şi a violenţei, Marius Manole (40 de ani) a vorbit într-un interviu „Pastila de motivatie“ despre reacţia românilor în momentul în care i-a sfătuit să protesteze împotriva corpuţiei din România, strângând semnături pentru campania USR „Fără penali în funcţii publice“

„ În secunda în care am apărut şi am spus „Nu vă duceţi la referendum pentru că nu este ok ce face ortodoxia în România“, oamenii care îmi trimiteau mesaje că mă iubesc au început să-mi spună că nu mai calcă la teatru.  Prima data m-am speriat, m-am gândit să-mi cer scuze. După aia am spus: Nu vreţi să veniţi la teatru, nu mai veniţi! Nu vreau să fiu iubit în felul ăsta. Prefer să mă iubească 50 de oameni fix pentru ce cred eu, ce simt şi ce sunt eu. Până la urmă asta înseamnă un artist.  Nu vreţi, o să mă duc în gară, o să pun o căciuliţă jos, spun o poezie şi o să căştig o pâine.  O să plec din ţară, habar nu am. Dacă ăsta este publicul, eu nu am nevoie de oamenii ăştia“, a spus actorul.

Marius Manole a mai amintit şi despre dezamăgirea pe care a avut-o când a aflat că unii colegi au semnat scrisoarea de susţinere a Gabrielei Firea, despre George Ivaşcu – minstrul culturii, şi despre demnitatea românilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: