Adevărul Live de la 13.00: Cum scăpăm de kilogramele în plus acumulate de sărbători

Cum scăpăm de kilogramele în plus acumulate de Sărbători

Nutriţionistul Cornelia Marin şi antrenorul de fitness Stelian Tufaru vorbesc despre eliminarea kilogramelor în plus prin adoptarea unui stil de viaţă echilibrat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Urmăreşte emisiunea la Adevărul Live 

Mândrindu-se cu o experienţă de peste 15 ani în domeniul nutriţiei, Cornelia Marin este împotriva dietelor “citite în reviste sau găsite pe internet” şi spune că fiecare persoană care îşi doreşte să slăbească trebuie să urmeze o dietă potrivită pentru organismul şi pentru stilul de viaţă pe care le are. În acelaşi timp, antrenorul de fitness Stelian Tufaru este omul care nu crede în cuvântul “imposibil”. Multiplu campion balcanic şi medaliat la Cupa Europei, împreună cu nutriţionistul Cornelia Marin, Stelian Tufaru le insuflă concurenţilor „ Ajutor! Vreau să slăbesc!“ dorinţa de victorie în lupta cu kilogramele, hotărâre şi determinare să meargă până la capăt.

Astăzi, de la ora 13.00, cei doi specialişti vin la Adevărul Live pentru a vorbi despre cum scăpăm de kilogramele în plus acumulate de sărbători.

Urmăriţi din 12 aprilie, în fiecare joi, de la ora 20.30, noua emisiune marca Prima TV, Ajutor! Vreau să slăbesc! - un reality-show plin de emoţie, provocări şi motivaţie.

 

citeste totul despre: