„Mi-aş dori tare mult să o îmbrăţişez”. Cum o tânără îşi caută mama care a abandonat-o în baia unui restaurant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie care a fost abandonată imediat după naştere, în baia unuia dintre restaurantele Burger King, îşi caută mama prin intermediul Facebookului.

Katheryn Deprill  a devenit cunoscută drept „copilul Burger King” după ce a fost găsită de un client, înfăşurată într-un tricou, plângând sub o chiuvetă în baia restaurantului din Allentown, Pennsylvania.

Duminica trecută, femeia în vârstă de 27 de ani din South Whitehall Township a postat o poză cu un mesaj pe contul său de Facebook care a devenit, în scurt timp, virală.

image

„O caut pe mama mea naturală. M-a născut pe 15 septembrie 1986. M-a abandonat, pe când aveam doar câteva ore, în baia restaurantului Burger King din Allentown, Pennsylvania. Vă rog, distribuiţi-mi postarea şi ajutaţi-mă să o găsesc! Poate va vedea asta. Vă mulţumesc!”, a scris femeia pe pancarta din poză.

image


Restaurantul în baia căruia a fost găsită
 

Deprill, care se născuse cu doar 3 ore în urmă atunci când a fost găsită, a fost adoptată de o familie locală, iar acum este căsătorită şi are trei copii. Aceasta a declarat că doreşte să o găsească pe femeia care i-a dat naştere pentru că are o mulţime de întrebări legate de acea zi şi pentru că întotdeuna s-a întrebat dacă are fraţi sau surori.

„Mi-aş dori tare mult să o întâlnesc şi să o întreb de ce m-a abandonat şi dacă am fraţi, surori, sau pe cineva care îmi seamănă”, a spus femeia.

Deprill a adăugat că nu îi poartă pică femeii care a adus-o pe lume şi a abandonat-o mai ales pentru că, fiind mamă la rândul ei, înţelege cât de greu este să creşti un copil. 

image

Kathryne alături de soţ şi cei trei copii ai săi

„Bănuiesc că nu mi-ar fi putut oferi viaţa pe care ar fi vrut să mi-o ofere, de aceea m-a lăsat într-un loc public”, a adăugat tânăra.

Cea care obişnuia să fie numită „copilul Burger King” a declarat că nu îşi doreşte nimic de la mama sa naturală; doar să o vadă şi să îi mulţumească pentru faptul că nu a aruncat-o, la propriu, iar mama sa adoptivă, Brenda Hollis, îi susţine întru totul iniţiativa.

image

Brenda Hollis, mama adoptivă
 

În urma publicării fotografiei pe site-ul de socializare, s-a demarat o căutare a mamei „copilului Burger King”. Un vechi angajat al restaurantului, care se află şi acum în Allentown, a spus poliţiei că îşi aminteşte o femeie care s-ar putea potrivi profilului: o tânără în vârstă de aproximativ 20 de ani, cu părul negru şi creţ, care conducea spre sud o maşină albastră din anii 70.

image


Kathryne şi Brenda
 

Deşi persoanele care au investigat cazul au căutat amprente, au intervievat martorii şi au urmat pistele oferite de aceştia, nu au reuşit să o găsească pe mama lui Katheryn, aşa că aceasta şi-a pus toate speranţele în puterea social media.

„Mi-aş dori tare mult să o îmbrăţişez”, a declarat tânăra.

Citeşte şi:

Imaginea adorabilă a unei fetiţe care îşi aşteaptă tatăl de pe front a făcut înconjurul lumii

Ce probleme riscă să aibă copiii cărora părinţii le-au pus televizor în dormitor

FOTO VIDEO Gestul care a emoţionat o lume întreagă: un puşti de 7 ani strânge bani ca să-şi salveze de la moarte prietenul cel mai bun

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite