A reinventat cântatul la saxofon cu ajutorul unei conducte de gaze. Artistul are zeci de mii de fani VIDEO

A reinventat cântatul la
saxofon cu ajutorul unei conducte de gaze. Artistul are zeci de mii de fani VIDEO

Armin Kupper

Armin Kupper a compus mai multe melodii şi a strâns peste 60 de mii de urmăritori pe contul său de YouTube, după ce a reinventat cântatul la saxofon cu ajutorul unei conducte de gaze.

Ştiri pe aceeaşi temă

Armin Kupper, un saxophonist din nordul Germaniei, a făcut o descoperire ce ar putea revoluţiona lumea muzicii. Artistul creează muzică folosind saxofonul său şi ecoul natural al unei conductei de gaz.

„Seara, când se răceşte, mă aşez lângă tubul încălzit în timpul zilei şi mă bucur de apusul soarelui în timp ce cânt la saxofon“, povesteşte bărbatul.

Armin nu este doar un muzician genial, el conduce şi un studio de artă în Liedberg şi este bine cunoscut pentru marile sale opere de artă.

Până acum, Armin Kupper a compus mai multe melodii şi a strâns peste 60 de mii de urmăritori pe contul său de YouTube. „Nu eşti niciodată singur“, este mesajul transmis de saxofonist, în aceste vremuri pline de incertitudini

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: