A găsit 7.000 de dolari într-o haină second hand. Ce a făcut cu banii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O angajată a unui second hand a găsit 7.000 de dolari într-o haină
O angajată a unui second hand a găsit 7.000 de dolari într-o haină

O angajată a unui magazin de haine second hand a găsit 7000 de dolari într-o haină scoasă la vânzare. Deşi a fost fost „de-a dreptul speriată“ când a descoperit banii, aceasta a ales să procedeze correct, considerând că este vorba de „o chestie de integritate“.

Jennifer Kimes, o femeie din Valparaiso, SUA, angajată ca vânzătoare la un magazin cu haine second hand,  a descoperit în buzunarul unei haine vechi suma de 7000 de dolari, scrie www.pulzo.com 

Obişnuită să scoată din buzunarele hainelor  gumă de mestecat, fotografii sau liste de cumpărături, femeia a declarat pentru ABC 7 că a fost de-a dreptul speriată când a descoperit atâţia bani. „ Când am văzut atâţia bani m-am speriat. Toată lumea vrea să aibă bani, dar aceia nu erau ai mei, aşa că nu m-am entuziasmat prea mult“, a spus Jennifer. Femeia a pus banii într-un loc sigur şi a contactat imediat proprietarul hainei, identificat ca fiind Tammy Wendland. „Este o chestiune de integritate. Când lucrezi cu lucruri de genul acesta, trebuie să te asiguri că eşti corect şi să faci ceea ce trebuie ”, a adăugat femeia.

A doua zi, cei 7.000 de dolari s-au întors la proprietar. „A fost extrem de recunoscător şi  copleşit ”, a povestit Jennifer, care deşi nu a primit recompensă, s-a simţit foarte bine pentru că „a făcut ceea ce trebuie”.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite