A fost arestată fata care a minţit că s-a operat ca să arate ca Angelia Jolie: ce acuzaţii i se aduc FOTO

A fost arestată fata care a minţit că s-a operat ca să arate ca Angelia Jolie: ce acuzaţii i se aduc FOTO

Sahar Tabar FOTO Instagram

Sahar Tabar (21 de ani), fata care a oripilat internetul cu fotografiile sale şi a minţit că a apelat la o mulţime de operaţii estetice pentru a arăta ca actriţa Angelina Jolie (44 de ani), modificându-şi drastic înfăţişarea prin editarea pozelor, a fost arestată în Iran după ce a fost acuzată de blasfemie.

Cunoscută sub numele de Sahar Tabar, fata a fost încarcerată la ordinul unui tribunal din Teheran însărcinat cu judecarea „faptelor ilegale culturale şi a corupţiei morale şi sociale“, a precizat agenţia, sâmbătă, 5 octombrie, fără a menţiona data arestării sale, scrie News.ro.
 
Sahar se confruntă cu acuzaţii precum blasfemie, incitare la violenţă, obţinere de venituri prin mijloace necorespunzătoare şi incitarea tinerilor la corupţie, a adăugat Tasnim, potrivit agenţiei de presă iraniană Tasnim, citată de AFP.
 
Sahar Tabar a devenit cunoscută anul trecut după ce a postat pe Instagram o serie de imagini care o arătau după operaţii de chirurgie estetică. 
 
Imaginile publicate pe reţeaua de socializare au fost mult modificate pentru a o face să semene cu actriţa Angelina Jolie. 
 
În mai multe imagini, ea apare cu faţa extrem de emaciată, cu buze cărnoase şi cu nasul ridicat mult. În altele, ea poartă un hijab care îi dezvăluie uşor părul şi are un pansament pe nas, pe care multă lume îl afişează la Teheran, unde rinoplastia este răspândită.
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sahar Tabar (@sahartabar_officialx) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sahar Tabar (@sahartabar_officialx) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sahar Tabar (@sahartabar_officialx) on

 
În fiecare an, zeci de mii de operaţii de chirurgie estetică se fac în Iran. 
 
Instagram este singura reţea socială populară care este accesibilă în Iran, faţă de Facebook, Twitter şi Telegram, oficial interzise. 
 
În 2017, numeroase publicaţii au preluat o fotografie devenită virală ce înfăţisa o femeie desfigurată care susţinea că a trecut prin 50 de operaţii pentru a ajunge să semene cu vedeta ei preferată. Ştirea a avut un mare impact în online, însă ulterior, după ce imaginea a fost analizată mai atent, s-a ajuns la concluzia că este vorba de un fakenews, iar fotografia este rezultatul unui machiaj profesionist şi al prelucrării în Photoshop, lucru pe care Sahar l-a şi recunoscut. De atunci, tânăra a continuat să facă senzaţie pe reţelele sociale cu pozele în care apare transformată într-o variantă înfricoşătoare a Angelinei.  

În 2018, tânăra şi-a arătat şi adevăratul chip, distribuind două fotografii pe contul său de Instagram, în care apare înainte şi după machiaj, arată The Sun. Astfel, tânăra a confirmat că de fiecare dată când face o fotografie se machiază în diferite personaje, iar apoi editează imaginile.
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: