A cheltuit mii de euro ca să arate ca Barbie

O tânără din Marea Britanie a suferit operaţii estetice în valoare de 13.000 de euro pentru a arăta ca păpuşa barbie, scrie presa britanică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Charlotte Hothman, 24 de ani, şi-a operat nasul pentru a ajunge la forma perfectă şi şi-a modificat buzele. De asemenea, şi-a vopsit părul în blondul ideal, restul de bani cheltuindu-l pe haine pe care le-a văzut la păpuşa ei favorită.

Pasiunea tinerei a început la trei ani, iar de atunci a strâns câteva sute de păpuşi, pe care le păstrează într-o cameră specială din interiorul casei sale din Manchester. „Unii oameni ar crede că e ciudat, dar mie mi se pare nemaipomenit. Sunt atât de multe. O am pe Barbie sportivă, Barbie tropicală, Cenuşăreasa Barbie şi chiar Barbie special îmbrăcată pentru noul an chinezesc", a mărturisit Charlotte.

„M-am dus la clinică şi le-am spus că o iubesc pe Barbie şi vreau să arăt la fel. A fost dureros, iar faţa mi-a fost umflată după operaţie. Dar după ce mi-am dat bandajele jos mi-am dat seama că a meritat. Apoi m-am vopsit blondă. Mi-a schimbat complet look-ul şi cred că arăt destul de bine", a încheiat Charlotte Hothman.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările