A băgat 20.000 euro într-un apartament de 44 metri pătraţi din Cluj-Napoca, nerenovat de 60 de ani

A băgat 20.000 euro într-un apartament de 44 metri pătraţi din Cluj-Napoca, nerenovat de 60 de ani

Când stai la parter, între două spaţii verzi, îţi doreşti să aduci cât mai mult din atmosfera de afară la tine acasă. Aşa s-a întâmplat în cazul acestui apartament din Cluj-Napoca, unde mobilierul reflectă lumina soarelui încă de la primele ore ale dimineţii.

Alexandra Ritzi, medic stomatolog, şi-a cumpărat un apartament de 44 metri pătraţi în cartierul Gheorgheni. Locuinţa se află la parter, între două zone verzi, iar ăsta a fost punctul de plecare în amenajare. A vrut să aducă lumina naturală cât mai mult în interior, iar pentru asta a apelat la George Simon de la Lo.space Labs. Proiectul a prins viaţă şi cu implicarea echipei UPvision. 
 

Ce a presupus renovarea acestui apartament mic din Cluj-Napoca

Locuinţa se află într-un bloc construit în anii ‘60, fără nicio îmbunătăţire de la punerea în funcţiune. Cea mai mare parte din bugetul de 20.000 euro s-a dus pe aducerea spaţiului la un stadiu similar cu un apartament dintr-un bloc nou. Au intervenit la instalaţia sanitară, la pereţii care erau strâmbi cu umpluturi de lemn, schimbarea geamurilor, refacerea podelelor, tavanelor şi implementarea unor finisaje noi. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările