Ţara europeană în care a fost inaugurată prima plajă pentru patrupede: cum sunt răsfăţaţi câinii care vin să se relaxeze împreună cu stăpânii

Ţara europeană în care a fost inaugurată prima plajă pentru
patrupede: cum sunt răsfăţaţi câinii care vin să se relaxeze împreună cu
stăpânii

Ţara europeană în care a fost inaugurată prima plajă pentru patrupede Foto indianexpress.com

Iubitorii de animale pot uita de grija patrupedelor când merg la plajă. A fost deschis locul care le oferă câinilor prosop lângă stăpân, bere şi îngheţată specială.

Ştiri pe aceeaşi temă

În micul oraş Crikvenica, din Croaţia, turiştii care deţin un patruped se pot relaxa cu acestea pe plaja specială pentru iubitorii de animale. Inedita destinaţie a atras deja multe creaturi cu blană, de rase şi mărimi diferite.

„Fiecare proprietar de câine vrea să aibă acelaşi confort ca toţi ceilalţi de pe orice altă plajă, pe care o putem numi normală. În majoritatea zonelor este interzis accesul cu patrupede”, a spus Igor Montanari Knez, proprietar al „Monty Beach Bar”.

Câinii se pot odihni la umbră şi pot servi o bere sau o îngheţată, împreună cu proprietarii lor, chiar înainte de reîntoarcerea la bălăceală. Berea pentru patrupede -"Snuffle" este non-alcoolică, fiind produsă din carne de vită sau de pui şi malţ de orz, scrie independent.co.uk.

„Mi se pare fantastic că există o plajă de câini aici”, a spus Mirela Pajazetovic, turist german.

„ Am aflat despre acest loc prin intermediul internetului. Am căutat un loc unde să ne putem petrece vacanţa cu prietenii noştri”, a spus Sonia Rifermann, un alt turist german. Aici putem petrece cea mai frumoasă parte a anului cu câinii noştri. Patrupedele îl iubesc, le place să meargă în apă, şi să consume îngheţată sau bere pentru câini. Locul este extraordinar, iar noi îl iubim, mai ales că nu există aşa ceva în Germania, a adăugat Rifermann.

Deşi Croaţia este o destinaţie turistică foarte populară în Europa, accesul câinilor nu este permis pe majoritatea plajelor de pe coasta Mării Adriatice.

Acum, cu noua plajă, cel mai bun prieten al omului îşi poate lua un prosop chiar lângă cel al proprietarului. Această plajă este specială deoarece este în centrul oraşului. Asta este ceea ce îşi doresc oamenii, nu vor o plajă de câini în zonele periferice. Există parcare în imediata apropiere, având acces la tot ce oferă oraşul”, a spus Montanari Knez, proprietarul plajei pentru câini.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările