Apropo, ştiai că creierul este un organ format în proporţie de 75% din apă? Iar pentru a funcţiona bine trebuie hidratat, chiar imediat după trezire? Pe parcusul zilei, lipsa hidratării poate duce la pierderea atenţiei iar memoria poate începe să nu mai fie în parametrii cu care erai obişnuit.

Hidratarea îţi face bine şi pentru detoxifiere. Lichidele sunt cele care transportă reziduurile din celule. De exemplu, o persoană care nu bea apă are un risc crescut de a dezvolta pietre la rinichi sau de a suferi infecţii ale tractului urinar.

Dacă îndrăgeşti sportul, ştii deja că hidratarea face bine muşchilor şi articulaţiilor, apa ajutând la formarea lichidului articular şi la păstrarea activităţii normale a muşchilor.

Şi mai ştim ceva care îţi face bine: Alcalia – apă mineral natural alcalină, cu pH de 9.36.

Adusă pe masa ta direct din inima munţilor, Alcalia împrumută calităţile izvorului proaspăt şi pur din care provine, aflat la 1200 de metri adâncime. Natura a păstrat pentru tine tot ce-i mai bun şi #îtifacebine.

Apa aceasta care izvorăşte din adâncurile pământului are proprietăţi deosebite: este o apă cristalină, cu o structură moleculară alcalină unică şi un pH ridicat, de 9.36, prezent în mod natural.

Datorită structurii sale moleculare, Alcalia hidratează corpul în mod eficient. Iar o hidratare corectă vine la pachet cu numeroase beneficii pentru  buna funcţionare a  corpului nostru. Alcalia te ajută să fii în cea mai bună formă. Ai grijă de corpul tău, ai grijă de starea de spirit! Începe cu #Alcalia - apa care îţi face bine.

Mai vrei un motiv în plus? Urmăreşte şi testimonialul cunoscutului moderator de radio, Mihai Morar. Te va inspira pentru un mod de viaţă care, alături de Alcalia, #îtifacebine.