Şoferiţa care acuză benzinăriile de sexism: pompele nu sunt adecvate pentru mâinile mici

Şoferiţa care acuză benzinăriile de sexism: pompele nu sunt adecvate pentru mâinile mici

Melanie susţine că alimentarea maşinii este o activitate dureroasă pentru mâinile ei mici

O britanică în vârstă de 31 de ani a postat pe reţelele sociale fotografii prin care a vrut să arate că pompele de alimentare din benzinării sunt proiectate pentru a se potrivi în mâinile bărbaţilor, în timp ce femeile au dificultăţi, având mâinile mici.

Ea acuză benzinăriile de „sexism zilnic“ şi a exemplificat cum mânerul pompei „îi răneşte mâinile mici“ atunci când încearcă să îşi alimenteze autoturismul. Melanie Morgan, mamă a doi copii, este atât de deranjată de acest aspect, încât este hotărâtă să îşi cumpere o maşină electrică, pentru a scăpa de corvoada plinului la maşină.
 
 
„Am mâinile destul de mici. Sunt scundă, am 1,6 metri înălţime şi îmi imaginez că nu sunt mulţi bărbaţi care au mâinile la fel de mici ca ale mele. Îmi dau seama că nu sunt mulţi oameni pentru care această activitate, de a alimenta maşina, este dureroasă. Presupun că cei care proiectează aceste pompe sunt ingineri bărbaţi”, a declarat femeia citată de Daily Mail. 
 
 
Până când va trece la o maşină electrică, a găsit o soluţie de compromis: iubitul ei este cel care se ocupă de plinul maşinii. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: