Şcoală de magie ca în „Harry Potter“

Şcoală de magie ca în „Harry Potter“

Vrăjitorul Oberon Zell-Ravenheart

Oberon Zell-Ravenheart, un bărbat de 68 de ani din California (SUA), şi-a dedicat toată viaţa studiului magiei, iar acum vrea să le transmită şi altora cunoştinţele sale.

Ştiri pe aceeaşi temă

A deschis o şcoală de vrăjitorie asemănătoare cu cea din „Harry Potter", iar instituţia lui de învăţământ a devenit prima de acest fel recunoscută drept o organizaţie academică, scrie „The Daily Mail". La fel ca Hogwarts - celebra şcoală de magie din „Harry Potter" -, The Grey School, condusă de Oberon, este împărţită în 16 departamente, inclusiv Alchimie, Vrăji cu bagheta sau Farmece, iar studenţii vor fi împărţiţi în patru grupuri. Până în prezent, la lecţiile online ale Grey School s-au înscris 735 de elevi, dintre care 100 au sub 18 ani, spune vrăjitorul. Oberon este o prezenţă greu de ignorat în California, mai ales că îşi face cumpărăturile îmbrăcat în costumul lui de vrăjitor. „În comunitatea magicienilor mi se spune adevăratul Dumbledore", spune maestrul în magie. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: