Într-un tiny house de 21 metri pătraţi de lângă Iaşi trăiesc doi oameni, doi câini şi o pisică

Într-un tiny house de 21 metri pătraţi de lângă Iaşi trăiesc doi oameni, doi câini şi o pisică

Relaţia pe care o ai cu spaţiul este una subiectivă. În timp ce unii oameni îşi găsesc confortul în case mari sau pline de obiecte, mobilă şi artă, alţii îşi găsesc liniştea într-un tiny house.

O astfel de decizie vine mână în mână cu schimbarea stilului de viaţă, dar şi cu asumarea că trăiul simplu este – pentru unii – mai bogat.

Constantin O. confirmă toate astea, din mini-căsuţa lui de 21 de metri pătraţi, unde locuieşte din 2017. El a lăsat în spate agitaţia oraşului şi s-a mutat în natură, în zona Bucium, la 12 kilometri de centrul Iaşiului.

Bucium e un fost sat care între timp a devenit o extensie a urbei, un loc retras, unde oamenii şi-au construit vile şi case scumpe. Constantin îşi duce viaţa în acest decor, iar micul spaţiul îl împarte cu iubita lui şi cele trei animale de companie (doi câini şi o pisică) pe care le au împreună. Asta este povestea lui.

Cum a început totul


Constantin s-a născut în Botoşani, dar a venit la facultate în Iaşi, oraşul în care a hotărât să se stabilească. Acum lucrează într-o corporaţie, unde este grafician şi face filme şi imagini 3D. El povesteşte că mereu şi-a dorit să aibă propria bucată de pământ, deoarece i-au plăcut mult vacanţele de vară la bunici, cu spaţiu verde, animale şi tot ce înseamnă natura.

Continuarea articolului, aici.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările