Începe parada tatuajelor la Bucureşti

Începe parada tatuajelor la Bucureşti

Matt Gone, unul dintre artiştii invitaţi la cea de-a patra ediţie a Conveţiei Internaţionale de Tatuaje FOTO Reuters

Centrul expoziţional Turbohalle din Capitală va găzdui la acest sfârşit de săptămână cea de-a patra ediţie a Convenţiei Internaţionale de Tatuaje. Peste 70 de artişti români şi tatuatori din afara graniţelor, asemenea lui Matt Gone şi Emilio Gonzales, îşi vor aranja standurile pentru a celebra neconvenţionalul, sub forma picturilor cu acul pe corpul uman.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Artiştii pasionaţi, alături de simpli amatori sunt aşteptaţi, între 11 şi 13 octombrie, la cel mai mare eveniment din Sud-Estul Europei închinat tatuajelor. Timp de trei zile, românii vor avea ocazia să asiste la demonstraţii live, susţinute de tatuatorii experimentaţi, sau îşi pot încerca norocul la unul dintre concursurile desfăşurate de organizatori.

„Best of Color“, „Best Realistic“ şi „Best Old School“ sunt doar trei dintre categoriile care îi provoacă la duel pe cei mai curajoşi dintre participanţii îndrăgostiţi de tatuaje. La festivalul din acest an va fi prezent Emilio Gonzales, un vestit tatuator din Venezuela, dar şi americanul Matt Gone, artistul desenat din cap până în picioare în carouri alb-negre.

La cea de-a patra ediţie a „International Tattoo Convention“ vor fi amenajate peste 50 de standuri expoziţionale, urmând ca 70 de artişti profesionişti locali şi străini să-şi demonstreze talentul grafic.

Preţul biletului pentru fiecare zi a festivalului este de 10 lei, în timp ce pentru un abonament, valabil trei zile, românii vor scoate din buzunar nu mai puţin de 20 de lei. Tichetele vor fi disponibile exclusiv la intrarea în incinta Turbohalle, Bulevardul Iuliu Maniu nr.220B (lângă staţia de metrou Păcii).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările