Încă un mit spulberat! Te ajută, într-adevăr, apa cu lămâie să slăbeşti?

Încă un mit spulberat! Te ajută, într-adevăr, apa cu lămâie să slăbeşti?

În această vară, bucură-te de apa cu lămâie, deoarece are nenumărate beneficii în menţinerea sănătăţii. Totodată, aceasta te-ar ajuta şi să slăbeşti. Este însă adevărat în totalitate?

Având un aport mare de vitamine E, A, B6, şi C, dar şi alte elemente preţioase precum fosfor, zinc, potasiu, magneziu, fier, cupru şi calciu, lămâile şi apa cu lămâie sunt de mare folos întregului organism.
 
În plus, au capacitatea de a reduce nivelul de stres şi, în schimb, sporeşte nivelul de energie. Mai mult, consumul regulat de lămâie şi suc de lămâie întăreşte sistemul imunitar în timp ce stimulează metabolismul şi digestia. 
 
Te ajută, într-adevăr, apa cu lămâie să slăbeşti?
Lămâia este fructul citric pe care trebuie să-l incluzi zilnic în dietă, mai ales dacă vrei să slăbeşti. Probabil că ai auzit şi tu de multe ori această frază. Explicaţia constă în faptul că zeama de lămâie conţine o fibră cunoscută sub numele de pectină, care dă senzaţie de saţietate. 
 
Citeşte şi: 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: