În zilele caniculare, alege machiajul rezistent la apă

În zilele caniculare, alege machiajul rezistent la apă

Unele farduri sunt concepute astfel încât să reziste la căldura excesivă

În zilele toride, când totul se topeşte în jur, până şi cea mai împătimită femeie într-ale machiajului are mari bătăi de cap cu fardul de pleoape sau cu creionul care se întinde. Există însă produse special concepute pentru căldură excesivă, transpiraţie sau apa ştrandurilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dacă nu vrei ca rimelul să îţi curgă pe faţă sau rujul să îşi piardă culoarea, utilizează un machiaj rezistent la apă (waterproof), care are în componenţa sa silicon, talc sau ceară naturală. Pe lângă faptul că nu îţi încarcă tenul, pielea ta va străluci sub razele fierbinţi ale soarelui. Ai nevoie de doar câteva produse cosmetice, pe care le găseşti în magazine, iar aplicarea lor nu durează mai mult de 10 minute.

Crema de protecţie necesară

Un machiaj rezistent are nevoie de o bază de protecţie. Dacă ai tenul sensibil, care se înroşeşte vara, foloseşte o bază de machiaj sau o cremă cu factor de protecţie solară. Dacă tenul e mai închis, alege un produs cu factor de protecţie de minim 35 şi, dacă e mai deschis, poţi încerca şi o protecţie ridicată. La fel de bună ca baza de machiaj este şi crema BB, care nu numai că acoperă micile imperfecţiuni, dar şi protejează pielea împotriva radiaţiilor solare şi a prafului. Dacă vrei să ai un ten luminos pe timp de vară, uită de fondul de ten mat sau de pudra compactă. 

Farduri cremoase pentru pleoape

În mod normal, vara este sezonul în care trebuie să laşi pielea să respire cât mai mult, aşa că încearcă, pe cât posibil, să îţi laşi pleoapele naturale. Dacă nu poţi să renunţi la fardurile colorate, foloseşte produse cu textură cremoasă, în nuanţe pastelate. Se poartă roz, lila şi acvamarin, iar auriu şi bronz pentru seară.

Află mai multe despre machiajul rezistent în timpul verii pe clickpentrufemei.ro

 

Machiaj exotic pentru vară

Machiaj pentru piele bronzată

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: