5 zodii reci ca gheaţa: nu le pasă de tine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
5 zodii reci ca gheaţa! Lor nu le pasă de tine, deloc...
5 zodii reci ca gheaţa! Lor nu le pasă de tine, deloc...

Dacă eşti un om cald, care caută sfaturi şi înţelegere de la oameni, trebuie să eviţi aceste 5 zodii reci ca gheaţa! Sunt nativii din zodiac care au fost răniţi şi acum nu prea mai arată empatie.

Rac

Probabil te întrebi cum de Racul se află în această categorie, având în vedere cât sunt de iubitori şi sentimentali, dar exact acest aspect îi poate face reci. Dacă au fost răniţi sau trădaţi în trecut, îşi ignoră sentimentele. Se vor purta de parcă acea persoană nu mai există pentru ei, iar odată ce au ajuns în acest punct, nu mai există cale de întoarcere. Ţin foarte bine minte fiecare greşeală şi se vor asigura că cei care i-au rănit vor avea parte de o atitudine corespunzătoare.

Capricorn

Capricornii refuză să se lase conduşi de emoţii, deci dacă ar putea alege, ar prefera să fie cunoscuţi mai degrabă pentru o atitudine rece, decât una sentimentală. Din moment ce Capricornii cred că imaginea reprezintă cheia succesului, fac tot ceea ce le stă în putinţă pentru a lăsa celor din jur o impresie ireproşabilă. Cred cu tărie că sentimentele pe care eşti dispus să le arăţi sau ancorarea în trecut te vor face o persoană slabă în ochii celorlalţi. Preferă să fie recunoscut pentru calităţi precum eficienţă, inteligenţă şi mereu în controlul situaţiei.

Vărsător

Vărsătorilor nu le face plăcere să-şi epuizeze energia ajutând o persoană care se confruntă cu probleme emoţionale, iar dacă pot evita acest lucru, o vor face numaidecât – nu sunt cei la care să apelezi dacă ai nevoie de un umăr pe care să plângi. Sunt conştienţi că ceilalţi le observă latura rece, dar sunt în regulă cu acest lucru. Dacă ai făcut vreo greşeală, este problema ta, nu vei beneficia de simpatie din partea unui Vărsător.

Află continuarea aici!

Horoscop indian îţi oferă informaţii preţioase despre tine. Tu ştii ce zodie eşti?

Horoscop weekend 21-23 septembrie. Momentul perfect pentru o schimbare. Zodia care va porni pe alt drum

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite