5 obiceiuri care te îmbolnăvesc rapid

5 obiceiuri care te îmbolnăvesc rapid

Dormitul în spaţii nearisite te predispune la boli pulmonare.

Le repeţi involuntar, fără să îţi dai seama că multe dintre obiceiurile zilnice te pot îmbolnăvi. Aparent banale, aceste lucruri îţi afectează serios sănătatea în decursul anilor! Află la ce e bine să renunţi!

Ştiri pe aceeaşi temă

Programul dezorganizat

Unul dintre cel mai stresant factor al vieţii nu are legătură nici cu mariajul, nici cu situaţia financiară, ci cu lipsa unei rutine. Chiar şi simplul fapt de a lua prânzul cu o oră mai târziu, fără a avea un program fix zilnic îţi poate da peste cap tot organismul. Nu mai vorbim de mâncatul pe birou, care a luat amploare în ultima vreme, dar care este un obicei extrem de nesănătos. Ideal ar fi să îţi fixezi un orar al meselor şi al programului de odihnă, pe care să îl respecţi cu stricteţe pentru ca nivelul hormonilor să nu fie prea ridicat. 

Purtatul tocurilor

Cărei femei nu îi plac pantofii cu toc? Cu toate astea, purtarea lor excesivă poate duce la boli serioase. Deşi ştii că nu sunt confortabili, îţi place să porţi pantofii stiletto atât la serviciu, cât şi în timpul liber. Trebuie să ştii că aceştia pot cauza varice, inflamaţii la nivelul picioarelor şi afecţiuni ale coloanei vertebrale. 

Află ce alte obiceiuri aparent banale îţi afectează sănătatea pe clickpentrufemei.ro. 

 

Gustări de seară bune pentru siluetă

Iată ce afecţiuni combat bananele mai bine decât medicamentele!

 

 

citeste totul despre: