5 efecte uimitoare pe care consumul de leuştean le are asupra organismului

5 efecte uimitoare pe care consumul de leuştean le are asupra organismului

Ce ştii despre leuştean? Că are vitamine şi că se foloseşte la anumite feluri de mâncare, precum ciorba. Dincolo de asta, această plantă are proprietăţi miraculoase pentru organism, astfel că poate reduce tensiunea arterial şi preveni formarea pietrelor la rinichi. Mai mult, persoanele cu piele uscată şi cu probleme dermatologice găsesc în frunzele de leuştean un aliat de nădejde.

Iată care sunt cele mai importante remedii pe bază de leuştean, potrivit secretele.com.
 
1. Infuzia micşorează tensiunea arterială
Ceaiul din leuştean, preparat dintr-o lingură cu plantă proaspătă sau uscată, lăsată la infuzat zece minute în 250 ml de apă fierbinte, este diuretic, îmbunătăţeşte activitatea rinichilor, este indicat în curele de slăbit, în tulburări digestive şi în afecţiuni ale glandelor salivare.
 
De asemenea, normalizează scaunele, este bun contra gazelor, stimulează fluxul menstrual, elimina urină şi expectoratiile în caz de catâr bronşic. Infuzia de leuştean are o acţiune benefică şi în edeme cardiace şi scade tensiunea arterială.
Citeşte şi:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: