5 alimente pentru voie bună şi o siluetă suplă

5 alimente pentru voie bună şi o siluetă suplă

Vremea posomorâtă sau kilogramele în plus îţi afectează starea de spirit. Urmând sfaturile de mai jos îţi poţi regăsi zâmbetul şi recăpăta silueta, căci există alimente cu gust delicios şi cu efect de combatere a stresului sau proastei dispoziţii, care acţionează în acelaşi timp asupra metabolismului. În plus, este foarte uşor să le introduci în meniul tău zilnic!

 
5 alimente pentru voie bună şi o siluetă suplă–Bananele sunt săţioase şi pun stresul pe fugă
Aceste fructe sunt cunoscute pentru efectul de creştere a bunei dispoziţii, conţinând multă serotonină. În plus, datorită vitaminelor B (B1, B2, B6, B12) şi a catecolaminei vegetale, bananele te destind şi combat stresul, care contribuie la îngrăşare.  Consumă zilnic câte o banană, ca gustare sau la micul dejun, pentru a lupta cu agitaţia din viaţa de zi cu zi şi a nu renunţa uşor la dietă.
 
5 alimente pentru voie bună şi o siluetă suplă–Ardeiul iute aduce veselie şi stimulează metabolismul
Dacă simţi cum te cuprinde melancolia, cel mai bine este să incluzi în meniu puţin ardei iute. Endorfinele rezultate în urma consumului acestui condiment minune te ajută să scapi de proasta dispoziţie, iar capsaicina stimulează arderea grăsimilor.  Pune ardei iute în sosul de roşii pentru paste, vei obţine un prânz delicios, cu duble beneficii pentru sănătate.
 
Citeşte şi: 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările