10 trucuri prin care să aveţi silueta dorită cu ajutorul hainelor potrivite

10 trucuri prin care să aveţi silueta dorită cu ajutorul hainelor potrivite

Hainele potrivite te pot subţia atunci când e cazul FOTO „Bright Side“

Atunci când exerciţiile nu ajută, hainele potrivite vă pot scoate din încurcătură. Dar şi acestea trebuie alese pe măsura ocaziei şi tipului de conformaţie a corpului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Uneori trebuie să mai ascundem cele câteva kilograme în plus atunci când trebuie să mergem la un eveniment important, iar felul în care alegem să ne îmbrăcăm este important în acest sens. „Bright Side“ oferă o serie de trucuri şi sfaturi prin care poţi să ai o imagine perfectă.

Linia verticală

Alege haine de aceeaşi culoare şi un sacou lung care să dea supleţe şi linie verticală corpului. Astfel, vei părea mai slabă şi mai înaltă. Acordă atenţie poziţiei butoanelor, ar trebui să formeze un singur rând, ceea ce te va subţia şi mai mult. 

Alege sutienul potrivit

Atunci când sânii nu sunt corect susţinuţi devin, parcă, o extensie a burţii, iar asta nu face decât să vă atragă comentarii nedorite. Un sutien potrivit va ridica sânii şi va crea spaţiul dintre ei şi burtă. 

Adaugă o pată de culoare unei imagini monocrome

Dacă alegi o ţinută monocromă atunci trebuie să ai un detaliu de culoare asupra ta: o jachetă, o fustă sau o cămaşă, de exemplu. E o modalitate foarte bună pentru a distrage atenţia de la zonele nedorite. 

Alege rochii cu forma de A

O formă trapezoidală a rochiei, fără părţi de tip slim-fit, ca în anii 1960, sau chiar rochia dreaptă ca în anii 1920 sunt două opţiuni de top pentru o imagine perfectă. 

Încheie nasturii corect

Asigură-te că nasturii se găsesc încheiaţi în partea cea mai proeminentă a burţii. Dacă în acea zonă nasturii nu sunt încheiaţi atunci cel mai mic exces va deveni vizibil şi va atrage toată atenţia. 

Eviţă ţesăturile uşoare

Ţesăturile uşoare, în tonuri deschise, accentuează curbele şi liniile. E de preferat să alegeţi materiale mai groase dar care vă oferă formele dorite. 

Nu purta tricoul în pantaloni

Dacă porţi tricoul în pantaloni o linie clară se va forma în jurul burţii care va atrage, inevitabil, toată atenţia. Poartă tricourile în mod normal şi nu unele care să fie slim fit. Lungimea potrivită trebuie să fie puţin peste buric. 

Alege geanta potrivită

Până şi mărimea genţii de mână poate avea efecte negative asupra imaginii tale. Dacă alegi o geantă de dimensiune mai mare cu siguranţă vei arăta mai bine. Doamnele cu o statură mai mică ar trebui să aleagă genţi de dimensiuni medii. 

Alege haine mate

Hainele din stofă lucioasă atrag mereu atenţia şi accentuează fiecare parte a corpului, de aceea e bine să alegi hainele mate. 

Alege rochia potrivită

Rochia potrivită nu doar că ascunde burta, dar atrage atenţia şi asupra sânilor. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: