10  lucruri pe care femeile nu le spun bărbaţilor

10  lucruri pe care femeile nu le spun bărbaţilor

Oricât de vorbăreaţă ar fi o femeie, există câteva lucruri pe care nu le va spune niciodată bărbaţilor FOTO Shutterstock

Se spune că unele lucruri trebuie păstrate doar pentru noi şi sunt puţine femeile care fac rabat de la această regulă. Există „secrete necesare“, spun multe dintre ele, informaţii care nu trebuie divulgate din motiv că le-ar face vulnerabile ori le-ar strica imaginea.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Indiferent că vorbim de femei sau de bărbaţi, fiecare are o latură ascunsă sau, cel puţin, câteva informaţii despre el pe care nu vrea să le dezvăluie cu niciun preţ. Unele femei ţin secrete pentru că nu vor să-şi rănească partenerul sau să-l enerveze peste măsură – şi trebuie să facem referire aici la bărbaţii exagerat de posesivi. Alte reprezentante ale sexului feminin ascund lucruri care le-ar putea face vulnerabile în faţa iubitului. În fine, mai există o categorie de femei care ţine prea mult la imaginea proprie pentru a lăsa la suprafaţă unele informaţii despre ele şi nu este vorba doar despre lucruri mărunte, cum ar fi vârsta sau greutatea. Iată ce ascund cele mai multe dintre femei:

1. Numărul foştilor iubiţi. Să pari mai cuminte decât eşti este o bilă albă pentru imagine. Cele care au avut prea mulţi iubiţi în trecut riscă să fie catalogate drept neserioase, dar, pe de altă parte, nici cele care au prea puţini nu sunt mai avantajate, pentru că pot induce bărbaţilor ideea că nu sunt experimentate.

2. Eforturile pe care le fac pentru siluetă. Înfometare, masaje, împachetări, corsete, ciorapi cu efect de slăbire.... De multe ori, strădania femeilor de a se menţine suple este atât de mare, încât ajung să se teamă ca nu cumva partenerul să creadă că sunt obsedate de slăbit. Prin urmare, ele aleg calea cea mai simplă: îşi ascund eforturile.

3. Amintirile pe care le au de la foştii. Când ies dintr-o relaţie, bărbaţii reuşesc, de regulă, să distrugă orice dovadă că aceasta ar fi existat: fotografii, scrisori, ursuleţi de pluş, bijuterii etc. Femeile, în schimb, nu sunt atât de categorice. Oricât de tare i-ar fi dezamăgit relaţia anterioară, ele au tendinţa de a păstra lucruri ce le amintesc de pasiunile trecute.

4. Fac mărturisiri intime prietenelor. Nicio femeie nu va recunoaşte partenerului că există cineva care ştie cele mai intime detalii despre relaţia lor. Realitatea este că majoritatea reprezentantelor sexului frumos fac asemenea confesiuni prietenelor.

5. Complimentele primite de la alţi bărbaţi. Sunt plăcute şi chiar necesare în acele momente în care femeia nu se mai simte la fel de încrezătoare. Însă oricât de bine ar face imaginii proprii, majoritatea femeilor nu mărturisesc partenerului că primesc asemenea complimente.

6. Şi ele dezbracă din priviri. Se înşală cine crede că doar bărbaţii dau frâu liber imaginaţiei erotice. Şi femeile se gândesc la sex, deşi este adevărat că nu atât de des ca bărbaţii – lor le zboară gândul la sex de 19 ori pe zi, iar femeilor – de numai 10 ori pe zi, potrivit unui studiu realizat de cercetătorii Universităţii din Ohio, SUA.

7. Simt nevoia să fie singure uneori. Chiar dacă îşi sufocă partenerii câteodată, şi femeile au nevoie de timp pentru ele din când în când. Nu le-ar fi pe plac un iubit care vrea să petreacă tot timpul liber împreună.

8. Se tem de angajamente. Mutatul împreună, logodna şi căsătoria pot pune pe fugă nu doar bărbaţii, ci şi femeile. Independenţa este astăzi la fel de preţuită de către reprezentantele sexului feminin, iar un angajament de acest fel poate fi un obstacol în calea realizării profesionale.

9. Le place gelozia iubiţilor. Scenele de gelozie pot fi măgulitoare pentru o femeie, dar numai atâta vreme cât sunt în doze moderate. Gelozia este dovada că sentimentele parteneruuil nu s-au stins.

10. Plânsul este uneori o metodă de manipulare. Este foarte adevărat că reprezentantele sexului slab sunt mai emoţionale, dar aproape că nu există femeie care să nu fi folosit lacrimile pentru a fi mai convingătoare în faţa partenerului. Aceasta este o formă de manipulare emoţională.

 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările