VIDEO Un coreean şi-a ucis bebeluşul de dragul jocurilor video

VIDEO Un coreean şi-a ucis bebeluşul de dragul jocurilor video

Deşi poliţiştii au crezut, iniţial, că bebeluşul a murit prin înfometare, după ce tatăl său l-a neglijat timp de 10 zile în care s-a jucat pe calculator, tânărul a mărturisit că l-a ucis acoperindu-i nasul şi gura. FOTO Daily Mail

Un bărbat din Teagu, Coreea de Sud, şi-a ucis bebeluşul prin sufocare pentru a se putea întoarce la un internet café, unde se juca jocuri online.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul coreean în vârstă de 22 de ani a fost arestat de poliţie după ce trupul micuţului a fost găsit într-o valiză, înfăşurat în saci menajeri, într-un tomberon din apropierea casei bărbatului. 
 
Tatăl, pe nume Chung, raportase dispariţia copilului cu ceva timp înainte. Deşi poliţiştii au crezut, iniţial, că bebeluşul a murit prin înfometare, după ce tatăl său l-a neglijat timp de 10 zile în care s-a jucat pe calculator, tânărul a mărturisit că l-a ucis acoperindu-i nasul şi gura. Chung a săvârşit groteasca faptă din dorinţa de a se putea întoarce la internet café pentru a se juca pe calculator. 
 

 
O televiziune sud-coreeană locală a difuzat o filmare care îl înfăţişa pe Chung urcându-se în lift, cu o valiză în mână. Bărbatul şi-a aşezat cu grijă părul în oglinda liftului, în drum spre tomberonul în care avea să arunce trupul neînsufleţit al bebeluşului. Mama bebeluşui era plecată la muncă, timp în care tatăl trebuia să aibă grijă de cel mic.
   
Jocurile online au devenit, se pare, o reală problemă socială în Coreea de Sud. Guvernul a încercat, să limiteze accesul la jocurile de pe internet prin întruperea conexiunilor începând cu o anumită oră. În 2012, o localnică a fost arestată după ce a născut în toaleta unui internet café, în care şi-a abandonat nou-născutul. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: