Un soldat care a supravieţuit unui atac cu bombă în Afganistan a devenit tată. „Mă bucur că sunt părinte, e incredibil“

Un soldat care a supravieţuit unui atac cu bombă în Afganistan a devenit tată. „Mă bucur că sunt părinte, e incredibil“

Andy Reid şi soţia sa Claire. FOTO The Sun

Soldatul Andy Reid, supravieţuitor în Afganistan, a devenit tată. Evenimentul poate părea lipsit de importanţă, dar pentru un om care şi-a pierdut ambele picioare şi o mână bucuria este imensă.

Reid are 36 de ani şi s-a temut, când s-a întors din misiunea în Afghanistan, că nu va mai putea avea copii, notează „The Sun“. Un motiv pentru acest lucru ar fi fost rănile destul de mari pe care le-a suferit în urma unui atac cu bombă. Totuşi, pesimismul lui s-a dovedit neîntemeiat şi a devenit tată. Copilul său este băiat şi se numeşte William Alexander.

Au deja o legătură incredibilă.

soţia lui Andy Reid

Proaspătul tată nu mai are decât o mână, dar tot reuşeşte să-l îmbrace, să-l hrănească şi să-l legene pe copil. Reid, care a fost decorat, în 2010, pentru actul său de curaj, a spus: „Mă bucur că am devenit părinte. Este incredibil. Este un proces de învăţare, nu este uşor, dar m-am adaptat. Este un băiat mulţumit, atât timp cât e hrănit“, a mai spus bărbatul. 

„Andy este natural, ştie exact ce are de făcut“, a apreciat soţia lui Claire Merseyside. „Indiferent de ce i se întâmplă lui Andy, el găseşte o rezolvare.“

Îngrijorarea lui Reid că nu va fi tată niciodată a venit de la faptul că alţi foşti camarazi de-ai săi, în urma rănilor, nu au putut avea copii. „[...] am fost foarte fericit când Claire mi-a spus că este însărcinată. Am discutat despre cum ne-am descurca, dat fiind că eu nu pot face anumite lucruri. Dar sunt atât de multe de oferit, nu doar plimbări în parc“, a conchis Reid. 

Mai multe imagini cu fericitul tată sunt disponibile pe site-ul „The Sun“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: