Un băieţel a fost la un pas să moară după ce i-a rămas limba blocată în sticla de apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La un pas să moară după ce i-a rămas limba blocată în sticla de apă
La un pas să moară după ce i-a rămas limba blocată în sticla de apă

Un băiat de şase ani a fost la un pas de moare după ce i-a rămas limba blocată într-o sticlă de plastic pentru apă, special destinată copiilor. O echipă de zece medici l-au operat pentru a-i slava viaţa.

În timp ce se afla în maşină cu mama sa, Riley Wooff, un băieţel de 6 ani din Anglia, a început să ţipe că limba lui s-a blocat în sticla de apă. Speriată, mama băiatului a încercat să-l elibereze, însă neputiţa şi disperarea au împins-o săceară ajutorul medicilor, scrie The Sun.

„A fost cea mai înfricoşătoare zi din vieţile noastre. Erau patru specialişti şi zece doctori lângă patul lui, neştiind ce să facă”, a declarat mama sa.

image

După ce şi-au dat seama că n-au nicio şansă, specialiştii au cerut alcătuirea unei echipe de zece medici, aceştia apelând la operaţie pentru a reuşi să salveze copilul. 

image

După o noapte petrecută în spital, copilul a fost externat, însă limba lui a rămas în continuare umflatăîncât nu o putea ţine în gură. Băiatul a rămas şi cu un defect de vorbire, iar medicii au avertizat că acesta-şi putea pierde viaţa.

image

Mama băiatului îndeamnă compania care le produce să le modifice pentru a evita astfel de accidente şi recomandă părinţilor să evite sticlelele de plastic pentru a nu risca să treacă prin aceeaşi exprienţă.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite