Bonă din Myanmar, arestată după ce a băgat mâna copilului pe care-l avea în grijă în apă fierbinte. Motivul înfiorător

Bonă din Myanmar, arestată după ce a băgat mâna copilului pe care-l avea în grijă în apă fierbinte. Motivul înfiorător

Servitoarea era din Myanmar

Poliţia a arestat o dădacă în vârstă de 30 de ani după ce a rănit un copil mic de 16 luni aflat sub îngrijirea ei. Femeia a fost arestată pe 15 ianuarie la domiciliul angajatorului ei din Singapore.

Ştiri pe aceeaşi temă

Detalii despre incident au apărut după ce Amy Low, în vârstă de 40 de ani, a încărcat o înregistrare video de 46 de secunde de pe o cameră de supraveghere montată în casa ei. În imagini se vede cum bona scufundă în mod repetat mâna stângă a copilului într-un vas aflat pe aragaz. Fetiţa este auzită plângând în videoclip.

În postarea de pe Facebook, Amy Low a scris că bona a susţinut iniţial că arsurile de pe mâna copilului au apărut după ce a atins accidental vasul de gătit fierbinte din bucătărie. Pusă în faţa imaginilor, femeia a recunoscut că a rănit copilul intenţionat, ca să poată pleca mai devreme acasă. 

Vorbind la The Straits Times, miercuri, mama, care mai are o fiică de opt ani, a declarat că incidentul s-a întâmplat pe 14 ianuarie.

„Întregul meu corp tremura când am văzut înregistrarea. (De la incident), în fiecare seară fiica mea plânge şi plânge non-stop", a spus mama copilei. Ea a menţionat că dădaca este din Myanmar şi a fost angajată pe 7 decembrie anul trecut.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: